Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen.

woensdag 14 juli 2021

Gemeente Beernem: Welkom in Muziekkriebels

Welkom in Muziekkriebels
Alle kinderen uit het eerste en tweede leerjaar die zin hebben om muziek te maken, zijn welkom in Muziekkriebels. In de les muziekkriebels ervaren de kinderen spelenderwijs muzikale bouwstenen, ritme, melodie en motorische ontwikkeling door te zingen, spelen en bewegen.
Lees verder

Geniet deze zomer van het voordelig zomeraanbod van De Lijn
Ga je deze zomer op stap met de bus (en tram)? Dan komt het zomeraanbod van De Lijn goed van pas, want daarmee kan je zorgeloos en voordelig op stap: 1+1 maand gratis met het zomerabonnement of wat dacht je van een zomerticket aan € 1,00 per rit? Beide acties zijn geldig tot 31 augustus.
Lees verder

Zebrapad H. d'Ydewallestraat worden veiliger
Het zebrapad in de H. d'Ydewallestraat wordt veiliger voor schoolkinderen. Het is de bedoeling dat het zebrapad tegen september 2021 duidelijker zichtbaar wordt voor de automobilisten zodat men op een veilige manier kan oversteken. Ook wordt er een studietraject opgestart voor het verkeersveiliger maken van het zebrapad aan Kleuterweelde en voor het doortrekken van de fietssuggestiestrook in de Knesselarestraat. Vlaanderen maakt hiervoor budget vrij.
Lees verder