Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen.

vrijdag 2 juli 2021

Gemeente Balen: Nomineer jij een Balense duurzame held?

Nomineer jij een Balense duurzame held?
Onder het motto 'lokale helden voor globale doelen', focust De Week van de Duurzame Gemeente, van 18 tot 25 september, dit jaar op klimaathelden: mensen en organisaties die door hun acties bijdragen aan ecologische duurzaamheid. Ken jij iemand die zich hiervoor inzet? Geef het door vóór 1 aug.
Lees verder

Vrijwilligers gezocht voor zwerfkattenproject
De milieudienst is op zoek naar mensen die zich vrijwillig willen inzetten voor het zwerfkattenproject. Heb jij interesse? Neem dan contact op met de milieudienst.
Lees verder

Hier kan je in Balen het EK voetbal coronaproof op groot scherm volgen!
Wil jij de Rode Duivels de komende weken volgen op groot scherm? Bekijk dan hier de lijst met horecazaken die ons lieten weten dat ze het EK voetbal coronaproof uitzenden. Hou je ook aan de huidige coronaregels, zowel op café als met vrienden thuis. We lijsten hierbij de belangrijkste nog eens op.
Lees verder

EK voetbal uitzenden op groot scherm? Bekijk de afspraken en meld je aan!
In de politiezone Balen-Dessel-Mol zijn afspraken vastgelegd over de coronarichtlijnen die gelden voor horecazaken en evenementorganisatoren bij het uitzenden van EK-wedstrijden op groot scherm. Ben jij van plan om matchen uit te zenden? Geef het dan door via ons e-loket!
Lees verder

Leerkrachten: Brochure schoolvoorstellingen 2020-2021
Vanaf woensdag 9 juni kan je weer inschrijven voor de schoolvoorstellingen voor het komende schooljaar. Dit kan enkel online via de website www.getouw.be Je vindt al de nodige info in de handige brochure als bijlage.
Lees verder