Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen.

vrijdag 2 juli 2021

Gemeente Balen: Infoblad zomer in de brievenbus

Infoblad zomer in de brievenbus
Dit weekend valt het Infoblad in je brievenbus. In deze editie lees je alles over 'Mijn Burgerprofiel', de toekomstplannen voor de Pastorij, de actie Belgerinkel, de vrijwilligers achter het vaccinatiecentrum.
Lees verder

18 jaar geworden? Activeer je certificaten op de eID
Aan je eID zijn certificaten verbonden die je pas kan laten activeren als je meerderjarig bent. Enkel als die certificaten geactiveerd zijn kan je bv. inloggen op 'mijn burgerprofiel' of met je eID een 'itsme®'-account aanmaken'. Maak een afspraak in het gemeentehuis om deze te activeren.
Lees verder

Zomerlezen in de Bib
De zomervakantie komt eraan! Joepie! Tijdens de hele vakantie, van 1 juli tot 31 augustus, organiseert de Bib, samen met 6 Balense scholen, een leeswedstrijd. In de Bib hangt al een lange vlaggenlijn voor jullie klaar. Helaas hangen er voorlopig nog geen vlaggetjes aan. Help jij ze vullen?
Lees verder

Volg je overheidszaken op 'Mijn Burgerprofiel'
Op onze website vind je vanaf nu rechts bovenaan de banner 'Mijn Burgerprofiel'. Dit is een digitaal platform van de Vlaamse overheid waar je je je persoonlijk overzicht vindt van heel wat overheidszaken: je aanvragen en lopende dossiers, je attesten, je coronavaccinatie, je COVID-certificaat,...
Lees verder

Brug Nyrstar zaterdag 3 juli tijdelijk afgesloten tussen 8u en 12u
Lees verder