Doorgaan naar hoofdcontent

Een huwelijk in Spanje en een tv-show in Nederland: 48 uur in het spoor van Belle Perez

HLN
Een huwelijk in Spanje en een tv-show in Nederland: 48 uur in het spoor van Belle Perez
Trouwen met Belle Perez. Al jarenlang zeggen Vlamingen en Nederlanders 'ja' tegen de latinster om hun huwelijksfeest in het buitenland vurig af te trappen. Wij trokken 48 uur lang in haar kielzog mee naar de eerste bruiloft van deze zomer in Spanje en vervolgens richting Nederland waar ze voor 2.500 mensen optrad. "De bruid die je in tranen bedankt om haar avond af te maken: dáár doe ik het voor."
Lees verder

Een mijter van haar en een boeiende outfit: Russische Elena Lenina steelt de show in Cannes
Ook de sterren hebben meer dan een jaar noodgedwongen binnen moeten zitten. Nu ze eindelijk weer op de rode loper mogen, lopen ze elkaar omver om de mooiste, duurste en meest opvallende jurken te vinden.
Lees verder

KUSTGESPREKKEN. Conner Rousseau en 'zijn kassierster' Debora loodsen je door Nieuwpoort: "Mondain, maar dan zonder dikke nekken"
"We weten dat we bij elkaar terecht kunnen." Nieuwpoort is de badplaats die Vooruit-voorzitter Conner Rousseau (28) en 'zijn kassierster' Debora De Vos (53) bindt. Hij kan er genieten van strand, zee en duinen, zij heeft een boontje voor... het heksenverleden van de stad. Wat trekt hen aan in Nieuwpoort en waar gaan ze shoppen? Je leest het in deel twee van onze zomerreeks 'Kustgesprekken'.
Lees verder

Honderden vakantiegangers stranden in file op E17 na ongeval in Harelbeke: "6 kilometer ver op weg naar Azuurkust"
Het ongeval met een vrachtwagen op de E17 in Harelbeke in de nacht van vrijdag op zaterdag zorgde er ook voor dat heel wat vakantiegangers op de snelweg urenlang in de file stonden. Het gezin van Brian Legein uit Deerlijk zag de reis naar de Azuurkust al na amper een kwartier onderbroken.
Lees verder

Brons voor Colombia op Copa América: Peru zakt pas in slotseconden door het ijs na knappe pegel
Colombia is als derde geëindigd op de Copa América. In Estadio Mané Garrincha in de Braziliaanse hoofdstad Brasília werd Peru in een spannend duel met 3-2 verslagen. De winnende goal van Luis Diaz viel pas diep in blessuretijd.
Lees verder

Advocaten bezoeken neergeschoten De Vries in ziekenhuis: "We praten tegen Peter, maar hij praat natuurlijk niet terug"
De advocaten van kroongetuige Nabil B. in het Marengo-proces in Nederland hebben de zwaargewonde misdaadverslaggever Peter R. de Vries afgelopen week onder strenge veiligheidsmaatregelen opgezocht in het ziekenhuis. Dat liet presentator Luuk Ikink weten in de uitzending van RTL Boulevard, na contact met de familie. "Daar praten we tegen Peter, maar hij praat natuurlijk niet terug. Het is gewoon heel erg hard", zei meester Peter Schouten.
Lees verder

BINNENKIJKEN. In deze muzikale 'mancave' vindt Willy Sommers zijn rust en creativiteit
Sterker dan ooit: met dat Vlaanderen Feestlied laat Willy Sommers (68) graag de woelige coronatijden achter zich. Hij bereidt zich volop voor op de terugkeer naar de Vlaamse podia. En dat doet hij het liefst in alle rust in zijn muzikale mancave, gelegen in zijn tuin. "Cindy komt hier enkel om te poetsen."
Lees verder

POLL. Donnaruma of Pickford? Sterling of Insigne? Kane of Immobile? Kies uw ideale elf voor de EK-finale!
Italië of toch maar Engeland? De finale van het EK voetbal wordt een kraker van jewelste. Met topspelers uit vooral de Serie A en de Premier League. Wie staat in uw ideale elf? Wij maakten een mix van de beste voetballers uit de Engelse en Italiaanse selectie. Aan u om te gaan puzzelen.
Lees verder

Miguel Wiels: "Ik hoef nooit meer te gaan werken, maar ik doe het gewoon graag"
Het afgelopen jaar maakte Miguel Wiels (48) bekend dat hij zou stoppen met liedjes schrijven voor K3. In Het Belang Van Limburg vertelt de muzikant dat hij niet meer hoéft te werken, maar het wel nog doet - en graag ook. "Dankzij mijn afscheid van K3 heb ik tijd om een ander soort songs te schrijven."
Lees verder

Bewindvoerder Jodi Montgomery slaat terug: "Jamie Spears heeft meer dan 2 miljoen dollar van Britney gebruikt om zichzelf te verdedigen"
De getuigenis van Britney Spears (39) enkele weken geleden heeft heel wat losgemaakt. Zowel papa Jamie (69) als bewindvoerder Jodi Montgomery kwamen niet bepaald mooi uit die getuigenis. Om zichzelf te verdedigen halen ze nu naar elkaar uit.
Lees verder

Recent minstens 117 miljoen euro gecasht, en daar komt straks jackpot voor Sambi nog eens bij. Maar hoe doet paars-wit dat toch?
Het is al lang geen toeval meer. Met Sambi Lokonga casht Anderlecht nog maar eens op een jeugdspeler. Hoe doet paars-wit dat toch?
Lees verder

Met de wagen op reis? Dit zijn de beste vertrekmomenten dit weekend en hier wordt hinder verwacht
Dit weekend vertrekken veel Belgen op vakantie, door de start van het bouwverlof in grote delen van het land. VAB verwacht vandaag druk verkeer op de belangrijkste assen in Frankrijk. Zaterdag staat daar geklasseerd als een "rode" dag. Op de meeste traditionele knelpunten in Frankrijk staat er rond 8 uur al file.
Lees verder

TEASER. "Geweldig, man!": beelden uit 'WOUT' tonen immense vreugde van Van Aert na zege in Mont Ventoux-etappe
Immense vreugdetaferelen vorige woensdag aan de flanken van de Mont Ventoux. Wout van Aert pakte er een heroïsche overwinning, en wij waren erbij. Aan de hand van unieke beelden krijgt u in 'WOUT' een inkijk achter de schermen.
Lees verder

"Prins Charles heeft nog steeds spijt van berucht telefoontje met Camilla"
Tot op de dag van vandaag blijft prins Charles (72) spijt hebben van een telefoontje uit 1989 met zijn toenmalige minnares - nu echtgenote - Camilla (73). Dat vertelt schrijver Howard Hodgson in The Mirror.
Lees verder

Op vakantie met een stel onbekenden? Kathleen maakte al 20 groepsreizen en deelt haar tips en tricks. "Ik boek altijd zelf de vluchten"
Kathleen is een krak in reizen. Behalve Antartica zag ze elk continent, en alle zeven wereldwonderen. En ze ging al op zo'n twintig groepsreizen. De wereld verkennen met een stel onbekenden: ze weet als geen ander wat daar the good, the bad and the ugly van is. "Perfect als je een gevaarlijk land wil bezoeken, geen aanrader als je weinig geduld hebt." In deze eerste aflevering van NINA's zomerreeks 'De Vakantiekrak' deelt Kathleen alle tips en tricks en aan- en afraders voor wie op groepsreis wil. "Sommige bestemmingen doe je dankzij een groepsreis een pak goedkoper."
Lees verder

Onze columnist Michel Wuyts: "Van Aert is het nu én de toekomst van de wielersport"
Meedoen voor de prijzen in een sprint, tijdrit of bergetappe. Wout van Aert, winnaar van de heroïsche rit over de Mont Ventoux, kan het allemaal, zo ziet ook onze columnist Michel Wuyts. "Ik vind ze niet, de etappetypes waar Wout de neus voor optrekt."
Lees verder

Shapovalov past voor Tokio vanwege coronarestricties en vermoeidheid, Canadees gaf scheids op Wimbledon volle lading na late call
Denis Shapovalov (ATP 12) zal niet deelnemen aan het Olympische Spelen in Tokio. De Canadees is vermoeid door zijn wedstrijden op Wimbledon, waar hij vrijdag sneuvelde in de halve finales, en ook alle coronamaatregelen vallen hem zwaar. In zijn verloren wedstrijd tegen Novak Djokovic ging de jonge Canadees hard tekeer tegen de umpire.
Lees verder

Brusselse brandweer haalt slang uit motorkap
De Brusselse brandweer is vrijdagnamiddag moeten tussenkomen om een slang te verwijderen die onder de motorkap van een wagen zat. De auto stond geparkeerd bij een autohandelaar in de Heyvaertwijk in Anderlecht.
Lees verder

"Taghi stelt tientallen miljoenen euro's beschikbaar voor bevrijdingspoging uit gevangenis"
De Nederlandse politie en justitie vrezen een zeer gewelddadige bevrijdingspoging om Ridouan Taghi uit de Extra Beveiligde Inrichting (EBI) in Vught te halen. Taghi zou daarvoor tientallen miljoenen euro's beschikbaar hebben gesteld. Een neef zou op zoek zijn naar een commando voor zo'n uitbraak.
Lees verder

Britney redde haar uit de klauwen van haar vader, maar waar is Lynne Spears nu haar dochter haar zo hard nodig heeft?
Dat Jamie Spears (68) al dertien jaar lang het doen of laten van zijn 39-jarige dochter Britney bepaalt, is tijdens de afgelopen weken nog maar eens pijnlijk duidelijk geworden. Maar wat is de rol van Lynne Spears (66) in dit hele verhaal? De moeder van de zangeres heeft zich het afgelopen decennium opvallend afzijdig gehouden en dat terwijl haar dochter Britney net diegene is die haar zo'n twintig jaar geleden gered heeft uit de klauwen van haar vader. "Ik geef mezelf de schuld. Welke moeder zou dat niet doen?"
Lees verder