Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen.

maandag 21 juni 2021

Gemeente Zottegem: Deelfietsen nu ook in Zottegem

Deelfietsen nu ook in Zottegem
Stad Zottegem opende vandaag de nieuwe Blue-bikelocatie aan het station. In totaal zijn er, aan de fietsstalling aan de voorkant, acht deelfietsen beschikbaar. De komst van de deelfietsen biedt een snel, flexibel en aangenaam alternatief voor de wagen: pendelaars kunnen nu, zonder file- en parkeerproblemen, overstappen op de fiets voor de laatste kilometers van hun verplaatsing. De deelfietsen zijn 24/7 beschikbaar.
Lees verder

Zes zomerse Zottegemse zondagen: met de gids op stap
Nu de coronaversoepelingen het opnieuw toelaten, zetten de Zottegemse stadsgidsen deze zomer volop in op het (her)ontdekken van de eigen streek. Elke twee weken laat een Zottegemse stadsgids je kennis maken met een bekend of minder bekend plekje van onze stad en deelgemeenten, en dit de hele zomer lang.
Lees verder

CC Zoetegem zomert!
Tijdens de zomervakantie plant CC Zoetegem enkele openluchtevenementen, op bijzondere plekken in Zottegem. Zin in een avondje comedy in een uniek kader? Of een gezellige zondagnamiddag met het gezin? Bestel dan vanaf volgende dinsdag 22 juni je tickets op www.cczoetegem.be.
Lees verder

Gemeenteraad en Raad van Maatschappelijk Welzijn van 21 juni 2021 : livestream

De gemeenteraad en de raad van maatschappelijk welzijn van maandag 21 juni vinden digitaal plaats, en starten uitzonderlijk al om 17.30 uur. Wie dat wenst kan de zittingen van thuis uit volgen via de live stream op Zottegem.be/YouTube. Je hebt hiervoor enkel een internet verbinding nodig, er dient geen speciale software geïnstalleerd te worden. Wie mobiel kijkt, kan ook volgen via de YouTube app.

Lees verder