Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen.

donderdag 24 juni 2021

Gemeente Mol: Zorg jij als mantelzorger voor iemand die je lief is? Laat het weten!

Zorg jij als mantelzorger voor iemand die je lief is? Laat het weten!

Woensdag 23 juni is het Dag van de Mantelzorger. Zorg jij voor iemand die je lief is? Laat het weten via mantelzorger@elzbaldemore.be. Met het project Stem van de Mantelzorger brengt eerstelijnszone Baldemore de noden, wensen en verwachtingen van alle mantelzorgers in kaart. Hiervoor organiseert Baldemore na de zomer oriƫnterende gesprekken met zowel jonge, beginnende als ervaren, oudere mantelzorgers.

Lees verder

Speelplein Rijtenhof feestelijk ingehuldigd door kinderraad op woensdag 23 juni

Op woensdag 23 juni kwam de kinderraad samen om het speelplein Rijtenhof in te huldigen. Het speelplein onderging een hele transformatie en verdient - ook in deze coronatijden - een mooie opening. De kinderen startten met het versieren van enkele vuilnisbakken. Deze vrolijke bakken dragen meteen bij aan de leuke sfeer op het plein. Daarna testten de kinderen de speeltuigen uit. Er werd naar hartenlust geklommen, geklauterd en genoten. Rijtenhof als groen hart in de omgeving: missie geslaagd!

Lees verder

Gemeentebestuur zoekt halftijdse verpleegkundige voor bepaalde duur

Het gemeentebestuur zoekt een halftijdse verpleegkundige voor woonzorgcentrum Ten Hove in niveau B of C met salarisschaal BV1-BV3 of C3-C4. Het gaat om een contract van bepaalde duur voor drie maanden, met kans op verlenging. Solliciteer zo snel mogelijk via het online sollicitatieformulier. Meer info vind je op www.gemeentemol.be/vacatures. 

Lees verder

Gemeentebestuur zoekt halftijdse en deeltijdse zorgkundige

Het gemeentebestuur zoekt een halftijdse en een deeltijdse (75%) zorgkundige voor woonzorgcentrum Ten Hove, niveau C1-C2. Het gaat over contracten voor bepaalde duur van drie maanden met kans op verlenging. Solliciteer zo snel mogelijk via het online sollicitatieformulier. Meer info vind je op www.gemeentemol.be/vacatures.

Lees verder