Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen.

vrijdag 11 juni 2021

Gemeente Mol: Openbaar onderzoek naar project Keirlandse Zillen vanaf 16 juni

Openbaar onderzoek naar project Keirlandse Zillen vanaf 16 juni

Van 16 juni tot en met 15 juli 2021 loopt een openbaar onderzoek naar het project Keirlandse Zillen. Eigenaar CORES Development diende aanvragen in voor een verkavelingsvergunning en voor de aanleg van het openbaar domein. Deze officiële vergunningsprocedure volgt op de publieke projectvoorstelling in maart van dit jaar. Het verkrijgen van een verkavelingsvergunning en een omgevingsvergunning voor de publieke infrastructuurwerken vormt de eerste stap in de gefaseerde uitvoering van het masterplan.

Lees verder

Pad langs Hooibeek tussen exit Prinsenpark en Sas 6 na heraanleg weer open

Het pad langs de Hooibeek gelegen tussen de N118 (exit Prinsenpark, verbindingsweg tussen Geel en Retie) en Sas 6 werd zopas opnieuw opengesteld voor publiek. Dit pad op de terreinen van NIRAS vormt voor joggers, wandelaars, mountainbikers,… een belangrijke recreatieve verbinding tussen het Prinsenpark en SAS 6. Sinds begin mei werd het pad heraangelegd. Ook het korte traject vanaf de Hooibeek bij Sas 6 noordwaarts tot aan de verbindingsweg met de kade naar de Europalaan werd aangepakt. Voortaan kan je er weer volop van de natuur te genieten.

Lees verder

'Mol pas' laat inwoners genieten van kortingen in Sunparks Kempense Meren

Sunparks Kempense Meren biedt alle inwoners van gemeente Mol een 'Mol pas' aan. Met dit pasje geniet je van 25% korting voor het subtropisch zwemparadijs, de minigolf en een spelletje bowling (voor 17 uur). Heb je interesse? Haal dan voor 30 juni jouw persoonlijk pasje af aan de receptie van het park, Postelsesteenweg 100. Je betaalt slecht één euro voor een jaar plezier.

Lees verder

"Prikuitnodigingen tot in geboortejaar 1989"

Met 7.250 uitnodigingen die we deze woensdagavond uitstuurden, schakelt onze vaccinatiecampagne nog een stevige versnelling hoger. Met deze uitnodigingen zijn we beland in het geboortejaar 1989, waardoor we op één week tijd het overgrote deel van de dertigers konden uitnodigen. Ben je jonger dan 41 jaar (geboortejaar 1980) en kandidaat voor Johnson & Johnson? Nog even geduld. Binnenkort kan je jezelf registreren op VAXLIST en dit aangeven. Sta je al op VAXLIST. Geen probleem, je kan je voorkeur nog aangeven.

Lees verder