Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen.

maandag 7 juni 2021

Gemeente Mol: Cultuurcentrum ’t Getouw brengt met PARKOER een culturele zomer in openlucht

Cultuurcentrum 't Getouw brengt met PARKOER een culturele zomer in openlucht

In juli en augustus voorziet Cultuurcentrum 't Getouw een compleet openluchtprogramma op de gezellige binnenkoer van De Zwaan (Markt 28). Onder de naam PARKOER kan je genieten van films, muziek, theater, comedy, circus en familievoorstellingen. Het hele programma vind je terug op www.getouw.be, waar je vanaf maandag 7 juni ook meteen je tickets kan bestellen. Samen met de bekenmaking van het zomerprogramma lanceert Cultuurcentrum 't Getouw een nieuwe website.

Lees verder

Welke coronarichtlijnen gelden vanaf woensdag 9 juni?

Op woensdag 9 juni treedt de volgende fase van het Zomerplan in werking. De versoepelingen komen er dankzij de verdere gunstige evolutie van de coronacijfers en de voortgang van de vaccinatiecampagne. Voorlopig gelden de nieuwe regels tot 30 juni.

Lees verder

Oproep: deel je verhalen en foto's van Egelsvennen

Het project 'Wijkmotor Egelsvennen' wil als ultieme droom en ambitie van Egelsvennen opnieuw de 'Mooiste wijk van België' maken. Om de wijk en haar inwoners goed te leren kennen, zijn we op zoek naar foto's en verhalen van de wijk door de jaren heen. Heb jij nog mooie beelden? Of wil je graag jouw verhalen delen? Neem dan voor 15 augustus contact op met Janna Lefevere van k.ERF of met de dienst erfgoed, archief@gemeentemol.be, 014 33 09 70. Foto's en documenten worden gedigitaliseerd en meteen terugbezorgd.

Lees verder

Pop-up Huis van het kind opende de deuren op welzijnssite Ten Hove

De deuren van de splinternieuwe pop-uplocatie van Huis van het kind op welzijnssite Ten Hove (Jakob Smitlsaan 24) staan vanaf nu wagenwijd voor je open. Ben je op zoek naar een opvangplaatsje voor je baby? Eet je peuter plots geen groenten meer? Zoek je tips over gaming en sociale media om mee te zijn met je tiener? Maak dan een afspraak bij het Huis van het kind via 0478 66 48 88 of huisvanhetkind@gemeentemol.be. Want… opvoeden doe je niet alleen!

Lees verder