Doorgaan naar hoofdcontent

Gemeente Edegem: Edegem geeft startschot voor visie op Edegemse Beekvallei

Gemeente Edegem
Edegem geeft startschot voor visie op Edegemse Beekvallei
Lokaal bestuur Edegem wil de Edegemse Beekvallei ontwikkelen tot een 'beleefbaar open ruimtesysteem'. De oprichting van een denktank visievorming is daarin een belangrijke stap.
Lees verder

Evenement afgelast en tegoedbon gekregen? Dit zijn je rechten
Sinds de uitbraak van het coronavirus werden ettelijke evenementen afgelast. Tickethouders kregen in veel gevallen een tegoedbon. Maar wat zijn de regels en welke rechten heb je? Een overzicht.
Lees verder

Natuurclub zkt. begeleider
De Edegemse Bioklas startte in september 2020 met Natuurclub De Fortrangers. Onze Rangers verzamelen van september tot juni maandelijks op woensdag van 14 tot 16.30 uur in Fort 5 om allerlei dingen te leren en te ontdekken over de natuur.
Lees verder

Testcentrum vakantiegangers opent aan UZA
Vandaag opent het Universitair Ziekenhuis een covid-testcentrum voor vakantiegangers. Ga je niet op vakantie, maar wil je je wel laten screenen voor een festival? Dan kan je ook een afspraak maken in het testcentrum.
Lees verder

Dag van de mantelzorger
Op 23 juni is het De dag van de mantelzorg. Maar wat is dat eigenlijk, mantelzorg?
Lees verder

De gemeentediensten zijn telefonisch moeilijk bereikbaar
Op vrijdag 25 juni zijn de gemeentediensten telefonisch moeilijk bereikbaar. We schakelen die dag over naar een nieuwe telefooncentrale. Voor al je vragen lokaalbestuur@edegem.be. Onze excuses voor het ongemak.
Lees verder

Jobstudenten voor de bib en het onthaal- en contactcenter gezocht
Nog op zoek naar een vakantiejob? Wij zoeken enthousiaste jobstudenten voor de bib en het onthaal- en contactcenter.
Lees verder

Geen mondmaskerplicht meer in openbare ruimtes
Vanaf begin juni is er geen mondmaskerplicht meer in openbare ruimtes. Wel moet je een mondmasker op zak hebben, en het dragen op drukke plaatsen waar er onvoldoende afstand kan gehouden worden.
Lees verder