Doorgaan naar hoofdcontent

Vermiste studente Sarah (21) dood teruggevonden in Zwitserland

HLN
Vermiste studente Sarah (21) dood teruggevonden in Zwitserland
In een rivier in Zwitserland, dichtbij de plek waar ze verdween, is zaterdag het levenloze lichaam aangetroffen van Sarah Huyghe, de studente uit Ieper die dinsdagochtend spoorloos verdween. Dat heeft haar broer laten weten aan de politie in ons land.
Lees verder

Gamingsite Twitch gaat 'sexy' vrouwen die vanuit bad streamen niet weren
Videowebsite Twitch gaat vrouwen die vanuit een bad streamen niet weren omdat anderen ze sexy vinden. Dat meldt het Amerikaanse bedrijf in een bericht op de website. Veel adverteerders wilden niet dat hun reclames werden getoond op de kanalen van een aantal vrouwen. Daarom stopte Twitch helemaal met het tonen van reclame op die kanalen.
Lees verder

Beroemde minnaars, geldproblemen en dochter die een zoon werd: woelig leven van eeuwig jonge Cher (75) verfilmd
Eerder deze week mocht zangeres en actrice Cher 75 kaarsjes uitblazen. Als verrassing voor haar fans gooide ze er ook nog een nieuwtje achteraan: er komt een biopic over haar leven. Niet verwonderlijk, want Cher heeft al heel wat watertjes doorzwommen. Om het in de woorden van zoon Elijah (44) te zeggen: "Ze is Cher. What's not to love?"
Lees verder

Geef beestjes geen kans: onze tuinexperte toont hoe je natuurlijke anti-insectensprays en plantenvoeding maakt
Zitten er beestjes op je planten? Of wil je jouw groene baby's graag een groeiboost geven? Natuurlijke voedings- en afweerproducten maak je makkelijk zelf! Ze kosten zo goed als niets, want de ingrediënten vind je makkelijk in de natuur of kweek je in eigen tuin. Onze tuinexperte Laurence Machiels toont hoe je het aanpakt. "Van rabarberbladeren en look trek je een excellente anti-insectenspray."
Lees verder

Vriendin van Conings in exclusief interview: "Het is horror. Het is ellende. Het is een hel"
De vriendin van Jürgen Conings zegt in een exclusief interview met VTM NIEUWS dat ze niet meer weet wat ze moet geloven. Ze is kwaad en verwijst expliciet naar minister van Justitie Vincent Van Quickenborne (Open VLD). "Ik wilde niet voor de camera verschijnen, maar ik voel me verplicht meneer Van Quickenborne. Vermits u zich tot mij richt op de televisie, zal ik datzelfde kanaal gebruiken." Ze roept haar vriend ook op om een einde te maken aan het verhaal. "Bepaal zelf hoe, maar maak geen slachtoffers."
Lees verder

Vriendin van Conings in exclusief interview: "Ik weet niet meer wat ik moet geloven over Jürgen. Ik wil bewijzen"
De vriendin van Jürgen Conings zegt in een exclusief interview met VTM NIEUWS dat ze niet meer weet wat ze moet geloven. Ze is kwaad en verwijst expliciet naar minister van Justitie Vincent Van Quickenborne. "Ik wilde niet voor de camera verschijnen, maar ik voel me verplicht meneer Van Quickenborne. Vermits u zich tot mij richt op de televisie, zal ik datzelfde kanaal gebruiken." Ze roept haar vriend ook op om een einde te maken aan het verhaal. "Bepaal zelf hoe, maar maak geen slachtoffers."
Lees verder

Jens voelt zich niet aangetrokken tot zijn nieuwe vriend Frederik: "En daardoor heb ik geen zin in seks." Relatietherapeut Wim Slabbinck geeft advies
Jens (27) is al enige tijd aan het daten met Frederik (26). De twee mannen kunnen uitstekend praten en lachen met elkaar. Maar voor Jens ontbreekt een cruciaal ingrediënt: de fysieke aantrekking. "Mijn eerste kus met Frederik was een afknapper. Ik zit, denk ik, met een ideaalbeeld van 'de perfecte vriend', die niet enkel boeiend maar ook heel lekker is. Zijn er trucjes om iemand fysiek aantrekkelijker te vinden?" Relatietherapeut Wim Slabbinck geeft raad. "Leg porno aan de kant en visualiseer eens seks met Frederik."
Lees verder

Football Talk. Thomas Vermaelen verliest met Vissel Kobe - KMSK Deinze werft Nathan Fuakala aan
Thomas Vermaelen heeft zaterdag in de Japanse competitie met zijn team Vissel Kobe een 2-0 nederlaag geleden op het veld van Urawa Red Diamonds. De thuisploeg scoorde twee keer na de rust, via Tatsuya Tanaka en de Deen Kasper Junker. Vermaelen speelde centraal achterin de volledige wedstrijd.
Lees verder

Songfestival-favoriet Italië lovend over Hooverphonic: "Een van de populairste nummers"
Måneskin, de Italiaanse rockgroep die Italië vertegenwoordigt op het Songfestival, wordt topfavoriet van dit jaar genoemd. Maar Italië is ook lovend over onze Belgische inzending. Dat is te lezen op de Italiaanse nieuwssite Fanpage. Ze noemen het daar zelfs een van de populairste nummers.
Lees verder

Marc Coudron grijpt net naast voorzitterschap van de Internationale Hockeyfederatie
Op het congres van de Internationale Hockeyfederatie is Marc Coudron er net niet in geslaagd om de nieuwe voorzitter van de FIH te worden. Coudron, tot volgende maand voorzitter van de Belgische Hockeybond, moest zeer nipt – 63 stemmen tegen 61 – de duimen leggen voor de Indiër Narinder Batra, die zichzelf opvolgt.
Lees verder

Dierenrechtenactivisten blokkeren vier Britse distributiecentra McDonald's
De vier Britse distributiecentra van de Amerikaanse fastfoodketen McDonald's worden zaterdag geblokkeerd door een vijftigtal dierenrechtenactivisten. De centra beleveren normaal de zowat 1.300 fastfoodrestaurants van McDonald's in het Verenigd Koninkrijk. De activisten hopen zo de multinational aan te zetten om een volledig veganistisch menu aan te bieden.
Lees verder

SpaceX maakt Starlink-satellietinternet beperkt beschikbaar voor België
De Starlink-satellietinternetdienst van het Amerikaanse SpaceX is nu ook gedeeltelijk beschikbaar voor België. Dat is te lezen in een mail die Starlink naar klanten gestuurd heeft, meldt technologiewebsite Tweakers. Voorlopig is er nog geen dekking in heel België. De dienst wordt de komende tijd uitgebreid.
Lees verder

FIFA overweegt grote verandering: krijgen we om de 2 jaar een WK?
De FIFA gaat onderzoeken of een tweejaarlijks wereldkampioenschap voetbal haalbaar is, zowel voor mannen als vrouwen. De nationale federaties stemden daarmee in, tijdens een virtueel congres, met een meerderheid van 166 tegen 22. Het WK wordt nu eens in de vier jaar gehouden.
Lees verder

Dat belooft voor de Spelen: Simone Biles pakt uit met bij vrouwen ongeziene sprong
Simone Biles (24) is klaar voor de Olympische Spelen. Dat blijkt althans uit een trainingsvideo van de Amerikaanse die viraal gaat. Biles pakte uit met een 'Yurchenko Double Pike', mét uitstekende landing. Ongezien voor een vrouwelijke gymnaste.
Lees verder

Taskforce Vaccinatie: "Bezorgdheid over leveringen J&J neemt week na week toe"
Er is nog steeds geen duidelijkheid over de vaccinleveringen van Johnson & Johnson (J&J) de komende weken en dat zorgt voor wrevel bij de Taskforce Vaccinatie. "De komende weken is het nog geen majeur probleem voor ons land, maar de eerste weken van juni zouden de grote leveringen echt moeten komen", zegt Dirk Ramaekers, hoofd van de Taskforce. "Alles wijst op een tijdelijk probleem, maar de bezorgdheid over J&J neemt week na week toe."
Lees verder

LIVE GIRO. De Zoncolan wacht, kopgroep van elf krijgt acht minuten speelruimte
Brace yourselves, Monte Zoncolan is coming. De veertiende rit in de Giro staat in het teken van een nieuwe aankomst bergop. Opnieuw een belangrijk dag dus voor de favorieten. Verstevigt Bernal zijn roze leiderstrui? Leeft Evenepoel weer op na zijn mindere dag op weg naar Montalcino? U volgt het allemaal LIVE op deze pagina.
Lees verder

Grote brand nabij Athene na drie dagen nog niet geblust
De Griekse brandweer heeft de afgelopen uren wat vooruitgang geboekt in de strijd tegen een zware brand die nu al drie dagen woedt in de buurt van Athene. De brand richtte wel al een "immense ecologische ravage" aan in het beschermd natuurgebied Geraneia, ten westen van de Griekse hoofdstad. "Dit is een van de zwaarste branden van de afgelopen 20 à 30 jaar, zo vroeg in het seizoen", zei brandweercommissaris Stefanos Kolokouris zaterdag aan tv-zender ANT1.
Lees verder

Max Verstappen is snelste in derde oefenritten - Schumacher kan niet deelnemen aan kwalificaties
Max Verstappen (Red Bull) heeft zaterdag de beste tijd neergezet tijdens de derde oefenritten voor de Grote Prijs van Monaco, de vijfde manche in het WK Formule 1. Minder goed nieuws voor Mick Schumacher. De Duitser crashte en kan uiteindelijk niet mee rijden in de kwalificaties.
Lees verder

Van het felgekleurd hemd tot de mouwloze blazer: met deze essentials ben je helemaal klaar voor de zomer
Oké, het weer is tegenwoordig niet veel soeps. Maar verlangen naar de zomer, dat doen we allemaal. Gelukkig kunnen we onze kleerkast al voorbereiden op zon en heerlijke temperaturen. Met tunieken, flipflops, wikkelrokken en een vissershoedje. Mode-expert Hilde Geudens voorspelt met welke kledingstukken en accessoires je de volgende maanden kunt scoren.
Lees verder

Kylie Jenner ontkent open relatie met Travis Scott: "Jullie verzinnen echt alles"
Geen hereniging tussen Kylie Jenner (23) en Travis Scott (29). Daags nadat de geruchten de ronde deden dat de twee weer aan het daten zijn en een open relatie zouden hebben, ontkent de cosmeticamagnaat dat in alle talen. "Jullie verzinnen echt gewoon alles", sneert ze in een tweet richting TMZ en Daily Mail die de geruchten verspreidden.
Lees verder