Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen.

donderdag 27 mei 2021

Stad Tongeren: Asfalteringswerken Elderseweg

Asfalteringswerken Elderseweg
Het Agentschap Wegen en Verkeer vernieuwt van 25 tot en met 28 mei (tussen 06.00 en 18.00 uur) het wegdek van de Elderseweg (N758) tussen de kruispunten met Maastrichtersteenweg (N79) en de Hazelereik/Ambiorixstraat.
Lees verder

Brandweer Tongeren zoekt nieuwe brandweervrijwilligers
Brandweervrijwilliger worden bij brandweer Tongeren? Het kan! Peter Renier (41) is het al 20 jaar. Als technicus grondmateriaal werkt hij overdag bij de Belgische luchtmacht. Wat trekt hem dan zo aan bij de brandweer? We laten het hem graag zelf vertellen!
Lees verder

Vrijwilliger bij Vogelbescherming
Houdt u van vogels en andere wilde dieren en wilt u daar graag tijd voor vrij maken? Word dan vrijwilliger bij Vogelbescherming Vlaanderen. Tijdens een online infonamiddag op zaterdag 19 juni om 14 uur ontdekt u de vereniging, de vrijwilligerswerking en hun campagnes.
Lees verder

Ik fiets naar het werk
Haal tussen 14 en 18 juni jouw fiets van stal om massaal naar het werk te fietsen. Schrijf u nu in en fiets mee tijdens de #ikfietsnaarhetwerk- week.
Lees verder

Prijs Association of British Pewter Crafsmen Award gaat naar Tongerse
Tongeren, een stad waar je heel wat vakmanschap kan terugvinden. Zo ook bij Gallery 8Archer, een kunstgalerij waar designer Nadine Vanoost onder meer aan de slag gaat met tin, keramiek, porselein, glas in lood,...
Lees verder

Breng tussen 15 juni en 11 september uw huisvuilzak naar het recyclagepark
Heeft u een volle huisvuilzak die u niet meer kan buitenzetten omdat u op vakantie vertrekt? Of heeft u beperkte stockageruimte waardoor het vervelend is om tijdens extreme warmte een volle huisvuilzak in huis te hebben? Dan kunt u tijdens de zomermaanden deze zakken naar het recyclagepark brengen.
Lees verder