Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen.

vrijdag 21 mei 2021

Gemeente Zottegem: Gemeenteraad en Raad van Maatschappelijk Welzijn van 17 mei 2021 : livestream

Gemeenteraad en Raad van Maatschappelijk Welzijn van 17 mei 2021 : livestream
De gemeenteraad en de raad van maatschappelijk welzijn van maandag 17 mei 2021 worden digitaal gehouden gezien de huidige coronasituatie. Iedereen die dat wenst kan de zittingen van thuis uit volgen via de live stream op Zottegem.be/YouTube. Je hebt hiervoor enkel een internet verbinding nodig, er dient geen speciale software geïnstalleerd te worden. Wie mobiel kijkt, kan ook volgen via de YouTube app.
Lees verder

Huishoudelijk reglement Egmontpark tijdelijk aangepast
Gezien de recente overlast in het Egmontpark, is vanaf dit weekend een aangepast, tijdelijk, huishoudelijk reglement van toepassing. De nieuwe regels zijn er om de leefomgeving in en rond het Egmontpark aangenaam te houden voor iedereen, de overlast in te dijken en om overtredingen van de geldende coronaregels tegen te gaan.
Lees verder

Aankondiging openbaar onderzoek gedeeltelijke verplaatsing gemeenteweg
Stad Zottegem maakt het openbaar onderzoek voor het gedeeltelijk verplaatsen van gemeenteweg nr. 68 gelegen in de deelgemeente Sint-Maria-Oudenhove bekend.
Lees verder

Stad Zottegem werft aan!
OCMW Zottegem gaat over tot de aanwerving van een Verantwoordelijke Gezinsopvang. Solliciteren kan tot en met woensdag 9 juni om 12 uur 's middags.
Lees verder