Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen.

dinsdag 18 mei 2021

Gemeente Sint-Katelijne-Waver: OV/2020/312 - Bekendmaking omgevingsvergunning voor het bouwen van een loods en het aa...

OV/2020/312 - Bekendmaking omgevingsvergunning voor het bouwen van een loods en het aanleggen van een stapelplaats, verhardingen en een wadi - Drevendaal 21 - Grondwerken Bjorn Meysmans
Lees verder

Gemeente zoekt leden voor expertengroep regenboogbeleid
Het gemeentebestuur wil nadenken over een beleid dat mee nadenkt over LGBTQ+, gender, gelijke kansen,... Wil jij mee nadenken over concrete acties? Stel je dan nu kandidaat voor de expertengroep over het regenboogbeleid.
Lees verder

Bekendmaking aanvullend verkeersreglement Tulpestraat: aanpassing
Het besluit van het schepencollege genomen in zitting van 10 mei 2021 betreffende het aanvullend verkeersreglement in de Tulpestraat: aanpassing, wordt ter kennis gebracht aan de bevolking via publicatie op de website, vanaf 17 mei 2021.
Lees verder

Bekendmaking aanvullend verkeersreglement Generaal Deschachtstraat: aanpassing
Het besluit van het schepencollege genomen in zitting van 10 mei 2021 betreffende het aanvullend verkeersreglement in de Generaal Deschachtstraat: aanpassing, wordt ter kennis gebracht aan de bevolking via publicatie op de website, vanaf 17 mei 2021.
Lees verder

Bekendmaking aanvullend verkeersreglement - Gebiedsdekkende maatregelen: toevoegen signalisatie woonerf Kapelweg
Het besluit van het schepencollege genomen in zitting van 10 mei 2021 betreffende het aanvullend verkeersreglement - gebiedsdekkende maatregelen: toevoegen signalisatie woonerf Kapelweg, wordt ter kennis gebracht aan de bevolking via publicatie op de website, vanaf 17 mei 2021.
Lees verder