Doorgaan naar hoofdcontent

Gemeente Mol: Weekprogramma woonzorgcentrum Ten Hove 24 - 28 mei

Weekprogramma woonzorgcentrum Ten Hove 24 - 28 mei

Onze zorgmedewerkers zorgen wekelijks voor een uitgebreid activiteitenaanbod voor de bewoners. Het nieuwe weekaanbod kan je hier vinden.

Lees verder

Alle 'Babbelkousjes' krijgen speltasje om Nederlands te oefenen in vakantie

Alle kinderen van het project 'Babbelkousje' krijgen vanaf de week van 24 mei een speltasje van hun Babbelkousje-vrijwilligers. In het speltasje vinden de kinderen een spelletje en een tof lees- of zoekboek. Zo kunnen ze tijdens de zomervakantie spelenderwijs Nederlands oefenen. In totaal verdeelt het gemeentebestuur een 90- tal speltasjes.

Lees verder

Zin in een tas koffie en een warme babbel? Welkom in inloopcentrum van het CAW

Heb je nood aan gezelschap of een babbel, een warme tas koffie of een lekkere kop soep? Dan ben je welkom in het inloopcentrum van het CAW. Je vindt het inloopcentrum in de Sint-Apollonialaan 198. Je kan er vier dagen per week terecht als je met welzijnsvragen zit of zorgen hebt, wil douchen, je was wil doen, wil telefoneren of een computer wil gebruiken. De enthousiaste vrijwilligers zorgen voor een coronaveilige ontvangst. Tot binnenkort?

Lees verder

Jeugdhuis Tydeeh lanceert enquête rond mentale gezondheid, invullen voor 6 juni

Mentale gezondheid, het is – zeker in tijden van corona - een hot topic. Net daarom vraagt jeugdhuis Tydeeh aan jongeren tussen 12 en 30 jaar om hun enquête in te vullen rond 'mentale gezondheid'. Wat leeft er bij jongeren en welke thema's vinden zij belangrijk? Aan de hand van de resultaten gaat het jeugdhuis – samen met andere welzijnspartners - aan de slag om gericht projecten uit te werken. Ben jij tussen 12 en 30 jaar? Dan hebben we jouw hulp nodig. Vul voor 6 juni de enquête in via www.gemeentemol.be/bevragingmentalegezondheid. Je antwoorden blijven anoniem en worden niet gedeeld via sociale media of andere kanalen.

Lees verder