Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen.

maandag 3 mei 2021

Gemeente Mol: Weekprogramma woonzorgcentrum Ten Hove 3 - 7 mei

Weekprogramma woonzorgcentrum Ten Hove 3 - 7 mei

Onze zorgmedewerkers zorgen wekelijks voor een uitgebreid activiteitenaanbod voor de bewoners. Het nieuwe weekaanbod kan je hier vinden.

Lees verder

Gemeentebestuur zoekt zorgkundigen contract onbepaalde duur voor wervingsreserve

Het gemeentebestuur legt een wervingsreserve aan voor halftijdse zorgkundigen (niveau C, salarisschaal C1-C2) in contractueel dienstverband voor onbepaalde duur. Solliciteren kan tot uiterlijk zondag 16 mei via het online sollicitatieformulier. Deze vacature is ook opengesteld voor laatstejaarsstudenten die voor september hun diploma secundair onderwijs en hun visum voor zorgkundige kunnen behalen.  

Lees verder

Hou je marktbezoek zo kort mogelijk, vermijd drukte op onze dinsdagmarkt

Door het aflopen van de 'paaspauze' gelden ook voor onze dinsdagmarkt nieuwe coronarichtlijnen. Zo valt de verplichting om alleen te komen weg, en mag je opnieuw naar de markt met één persoon van je gezin of je vaste nauw contact. Jammer genoeg mag je de dinsdagmarkt nog steeds niet beschouwen als een sociale ontmoetingsplaats of een gezellig uitstapje voor enkele uren. Bezoek gericht je kramen en beperk je tijd op de markt tot maximum 30 minuten. Met deze zelfdiscipline vermijden we samen dat het te druk wordt.

Lees verder

Huis van het Kind informeert over rechten en voordelen voor kinderen met beperki

Van maandag 3 tot vrijdag 7 mei heeft Huis van het Kind regio Mol bijzondere aandacht voor kinderen met een beperking. We zetten financiële tegemoetkomingen in de kijker, stellen een website voor die specifiek gaat over autisme en hebben het over de rechten voor mensen met een beperking. Volg ons op Facebook en Instagram zodat je niets hoeft te missen. Je maakt bovendien kans een leuke prijs te winnen!

Lees verder