Doorgaan naar hoofdcontent

Gemeente Mol: Academie voor Muziek en Woord zoekt leerkracht zang jazz-pop-rock

Academie voor Muziek en Woord zoekt leerkracht zang jazz-pop-rock

De Academie voor Muziek en Woord zoekt een leerkracht zang jazz-pop-rock. Het gaat om een opdracht van 31 mei tot en met 30 juni 2021 op maandag van 14.30 tot 20.30 uur. Kandidaten moeten in het bezit zijn van een vereist of voldoende geacht bekwaamheidsbewijs. Interesse? Stuur dan je kandidatuur naar directeur Academie voor Muziek en Woord, Herbert Janssens, herbert.janssens@gemeentemol.be en registreer je op de databank mol.sgpool.be.

Lees verder

Negatief advies voor windturbines in bossen SCK-CEN

Het college van burgemeester en schepenen geeft een negatief advies voor de realisatie van zes windturbines van 200 meter hoogte in de bossen van SCK-CEN. Het college evalueert het windturbineproject als 'disproportioneel' en totaal niet passend in de omgeving. De realisatie van dit project zou onherroepelijk grote schade toebrengen aan dit uniek stil groengebied. De negatieve impact op de natuurwaarde en de toeristische/recreatieve aantrekkingskracht van dit gebied is veel te groot. Dit project zou een rechtstreekse inbreuk betekenen op het welzijn van talrijke inwoners en bezoekers.

Lees verder

Gemeentebestuur zoekt een wegenwerker-werfmachinist

Het gemeentebestuur zoekt een voltijds technisch assistent wegen (wegenwerker-werfmachinist). Het gaat over een contractueel dienstverband voor onbepaalde duur, niveau D, salarisschaal D1-D2-D3. Solliciteren kan tot en met 2 juni 2021 via het online sollicitatieformulier op onze website. 

Lees verder

Herstelling wegdek in verschillende straten van Ginderbuiten op 26 en 27 mei

Op woensdag 26 en donderdag 27 mei vinden in de Kransstraat, Heuvelstraat, Konijnenbos, Dennenstraat en Aardbemden, herstellingswerken plaats aan het wegdek. De werken - uitgevoerd door de firma Hoogmartens in opdracht van het gemeentebestuur - omvatten het frezen en het aanbrengen van een nieuwe asfaltlaag. Zowel op 26 en als 27 mei geldt in deze straten een doorgangsverbod, uitgezonderd plaatselijk verkeer. De timing geld onder voorbehoud van gunstige weersomstandigheden en andere mogelijke vertragingen. De bewoners worden vooraf op de hoogte gebracht via een brief van het gemeentebestuur en de aannemer.

Lees verder