Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen.

maandag 31 mei 2021

Gemeente Kaprijke: Wekelijkse update vaccinatiecijfers gemeente Kaprijke (week 20)

Gemeente Kaprijke
Wekelijkse update vaccinatiecijfers gemeente Kaprijke (week 20)
In de bijlagen vind je de wekelijkse vaccinatiecijfers voor de gemeente Kaprijke. Hou er rekening mee dat deze gegevens nog niet 100% correct zijn, maar we willen ze jullie niet weerhouden.
Lees verder

Picknick in bubbels op het Plein in Kaprijke!
Zin om met je bubbel lekker te picknicken? Dat kan vier weekenden lang! Van zaterdag 29 mei tot en met zondag 20 juni kan je (letterlijk) in bubbels genieten van een heerlijke picknick!
Lees verder

Expo Ikebana, Sumi-e en sieraden in Lembeke van donderdag 8 tot zondag 11 juli 2021
Mit Ingelaere-Brandt verlaat na 50 jaar haar woning in Lembeke. Ze is reeds lang bezig met Japanse kunst, haar dochter Annika met sieraden. Ze wil graag nog één keer in het huis tentoonstellen samen met Annika. "Goodbye", tot ziens aan het huis en "welcome", welkom aan iedere geïnteresseerde.
Lees verder

Ben je kunstenaar? Kunstenares? Of ambachtsvrouw/man?
We zoeken jou! Laat ons weten wie je bent en wat je doet! Dat in onze gemeente talent en creativiteit huist, wisten we al langer. Nog elke dag echter leren we nieuwe mensen kennen die al jaren keihard bezig zijn in Kaprijke, Lembeke of Bentille, noest en ambachtelijk, of kunstzinnig op hoog niveau.
Lees verder

Subsidies voor leertrajecten oude ambachten/technieken
Vlaanderen ondersteunt het doorgeven van vakmanschap en heeft daar twee verschillende subsidies voor. Hulp is mogelijk bij de aanvraag.
Lees verder