Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen.

dinsdag 11 mei 2021

Gemeente Kaprijke: Twee ateliers van Kaprijkse beeldende kunstenaars tijdelijk extra in beeld

Gemeente Kaprijke
Twee ateliers van Kaprijkse beeldende kunstenaars tijdelijk extra in beeld
Atelier in Beeld wil tot en met 9 mei de werkplekken van beeldende kunstenaars extra in de kijker zetten. In onze gemeente doen twee ateliers mee, netjes verdeeld over de twee deelgemeenten: Dirk "Dovredski" Devos uit de Vrouwstraat en Karolien Boucquaert uit de Koeistraat.
Lees verder

Nieuwe lay-out voor de Kids-ID
De Kids-ID, het identiteitsdocument voor kinderen jonger dan 12 jaar, zit binnenkort in het nieuw. De huidige kaarten blijven geldig tot het einde van de geldigheidsperiode.
Lees verder

Wekelijkse update vaccinatiecijfers gemeente Kaprijke (week 18)
In de bijlagen vind je de wekelijkse vaccinatiecijfers voor de gemeente Kaprijke. Hou er rekening mee dat deze gegevens nog niet 100% correct zijn, maar we willen ze jullie niet weerhouden.
Lees verder

Met gloednieuwe app het Meetjesland rond
MANdolinMAN zorgde niet enkel voor een sfeervol concert vanuit de Kleemkapel op 8 mei 2021, hij schenkt onze regio ook nog een gratis nieuwe app. Op een fietstocht van 66 kilometer leer je onze streek anders kennen, met muziek, verhalen en sublieme foto's. Voor toerist én doorwinterde Meetjeslander.
Lees verder

Word bestuurder van het omgevingsfonds Milde Meetjes
De Provincie Oost-Vlaanderen is op zoek naar mensen die lid willen worden van het bestuur van het omgevingsfonds Milde Meetjes.
Lees verder