Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen.

maandag 17 mei 2021

Gemeente Balen: Regenboogvlaggen op 17 mei (Internationale Dag Tegen Holebifobie en Transfobie)

Regenboogvlaggen op 17 mei (Internationale Dag Tegen Holebifobie en Transfobie)
Op maandag 17 mei is het Internationale Dag Tegen Holebifobie en Transfobie. Ook dit jaar laten we in Balen de regenboogvlag wapperen aan het gemeentehuis, VC De Kruierie en het OCMW-huis. Door deze symbolische daad willen we de holebi- en transgemeenschap een hart onder de riem steken.
Lees verder

Afvalkalender week van 17 mei
• vrijdag 21 mei: GFT
Lees verder

WZC Nethehof bedankt Rode Kruis met stickerverkoop
WZC Nethehof wilde het Rode Kruis bedanken voor hun inzet bij de corona-uitbraak in het WZC enkele maanden geleden en overhandigde hen daarom een cheque met de opbrengst van de verkoop van Rode Kruisstickers.
Lees verder

Nieuw: VOENK-subsidies voor socio-culturele initiatieven
Goesting om met je vereniging stilaan uit de corona-winterslaap te ontwaken? Of heb je als individu of groep vrienden een idee om iets te organiseren, zodra het weer mag? De gemeente Balen geeft je een extra duwtje in de rug met het nieuwe VOEK-subsidiereglement voor socio-culturele initiatieven.
Lees verder

BMX-parcours gesloten, vermoedelijk t.e.m. 23 mei
Om te vermijden dat de delicate ondergrond van het bmx-parcours beschadigd raakt door de overvloedige regenval, is het terrein gesloten. Dit vermoedelijk voor de rest van de week (t.e.m. zondag 23 mei). We volgen de weersituatie op de voet en houden je op de hoogte als het parcours weer opengaat.
Lees verder