Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen.

dinsdag 11 mei 2021

Gemeente Balen: Bewoners Ter Vest vieren o.a. 65-jarig huwelijk

Bewoners Ter Vest vieren o.a. 65-jarig huwelijk
De bewoners van WZC Ter Vest hebben niet stil gezeten. Naast knutselen, wafels bakken,... vierden ze ook het 65-jarig huwelijk van 2 bewoners! Bekijk de foto's in het fotoalbum.
Lees verder

Troostende muziek aan de Pastorij (video)
Zondag speelden muzikanten op zo'n 170 locaties in Vlaanderen, waaronder de Troostplek aan de Pastorij van Olmen, synchroon hetzelfde muziekstuk. Dit als slot van 'Heel het land', de tiendaagse die stilstond bij elk verlies dat we in coronatijden moe(s)ten verwerken. Bekijk het verslag van BalenTV.
Lees verder

Levering AstraZeneca voor 2de vaccinatie is verzekerd
Vanuit het Vlaanderen komt de absolute garantie dat voor elk eerste vaccin van AstraZeneca er gelijktijdig een tweede vaccin geleverd is. Dus ook al koopt Europa geen AstraZeneca meer aan, de 2de vaccinatie van AstraZeneca komt niet in het gedrang als je al een eerste gehad heb.
Lees verder

Vrijwilliger worden bij Vogelbescherming Vlaanderen? Volg webinar!
Hou jij van vogels en andere wilde dieren en wil jij daar graag tijd voor vrij maken? Word dan vrijwilliger bij Vogelbescherming Vlaanderen. Schrijf in voor een online infosessie op zaterdag 5 juni (14u) en ontdek de vereniging, de vrijwilligerswerking en hun campagnes.
Lees verder

Lokaal Loket Kinderopvang helpt je bij zoektocht naar kinderopvang
Ben je op zoek naar kinderopvang? Het Lokaal Loket Kinderopvang van Huis van het Kind Balen-Dessel-Mol-Retie informeert en begeleidt je daar graag bij. Bel naar 0471/61 53 18 (elke vrijdag tussen 9u en 12u) of mail naar loketkinderopvang@gemeentemol.be voor meer info.
Lees verder