Doorgaan naar hoofdcontent

‘Dancing Dimi’ stuit op uitgekookte Anderson in Premier League darts en verliest leidersplaats

HLN
'Dancing Dimi' stuit op uitgekookte Anderson in Premier League darts en verliest leidersplaats
Dimitri Van den Bergh is leider af in de Premier League darts. 'Dancing Dimi' stuitte vanavond op een bijzonder sterke Gary Anderson (PDC 9). Door de nederlaag verliest Van den Bergh zijn leidersplaats aan Michael van Gerwen.
Lees verder

LIVE. Onvermijdelijke Onuachu schiet Genk op voorsprong, Club Brugge in de problemen!
• Tweede speeldag Champions' play-offs • Luminus Arena • Aftrap: 20u45 • Bij winst nadert Genk tot op vijf punten van Club
Lees verder

Minstens 53 Palestijnen gewond tijdens protest tegen uitzetting in Oost-Jeruzalem
Op het Moskeeplein in Oost-Jeruzalem is het vanavond tot opstootjes gekomen tussen Palestijnen en Israëlische agenten. De Israëlische politie vuurde traangas en stungranaten af op de demonstranten. Die hadden zich op het plein verzameld op de laatste vrijdag van de ramadan om te protesteren tegen de gedwongen uitzetting van Palestijnen uit Oost-Jeruzalem. Minstens 53 Palestijnen raakten gewond.
Lees verder

Eenzame Julien uit Heist krijgt eerste telefoontjes: "Zelfs mannen bellen me op"
Heistenaar Julien Van Essche (67 jaar), die via een bordje aan zijn raam naar gezelschap zocht, heeft na zijn oproep op HLN.be al minstens zeven telefoontjes ontvangen. Enkele weken geleden plaatste hij het bordje met daarop het opschrift 'Eenzame man zoekt eenzame vrouw' achter het glas. Op vrijdag kreeg hij verschillende telefoontjes.
Lees verder

Kate Middleton verstopt kopieën van haar nieuwe boek op openbare plaatsen
Kate Middleton (39) heeft kopieën van haar nieuwe boek 'Hold Still' verstopt doorheen het VK, samen met enkele persoonlijke brieven voor de eerlijke vinders.
Lees verder

Serieus oplawaai voor de leider: Club Brugge kansloos onderuit op het veld van Genk
Kunnen we bijna spreken van een crisis? Club Brugge is met zware cijfers verloren op het veld van eerste achtervolger Genk. Het werd 3-0, Genk nadert zo tot op vijf punten van de leidersplaats.
Lees verder

Onze punten na RC Genk - Club Brugge: véél middelmaat bij blauw-zwart, drie uitblinkers bij de Limburgers
Pijnlijke nederlaag voor Club Brugge in Genk. En dat vertaalt zich ook in de punten voor blauw-zwart. Véél middelmaat. Bij Genk krijgen drie spelers een 8 op 10. Ontdek alle punten hieronder.
Lees verder

Onze chef voetbal ziet dat Club even in de touwen hangt na een stevige Genkse rechtse: "Het zal toch niet?"
Hola Club. Club Brugge hangt even in de touwen. Op een stevige rechtse aangelopen van Racing Genk. Het zal toch niet...?
Lees verder

Huwelijk tussen Bill en Melinda Gates zou al langer in slop gezeten hebben: "Ze bleven samen tot jongste klaar was met school"
Het huwelijk tussen Bill (65) en Melinda (56) Gates zou al een tijdje in troebel water gezeten hebben. Dat heeft een bron verteld aan het Amerikaanse tijdschrift PEOPLE. "Het idee was dat ze samen zouden blijven tot hun jongste klaar was met de middelbare school", klinkt het. "En daarom ploeterden ze verder. Tot al hun kinderen hun diploma hadden. Zoals zo vele koppels."
Lees verder

Bestuurder met glaasje te veel op vliegt uit bocht en belandt in woning
In de Krijgelstraat in Wichelen is vrijdagavond een wagen in een woning beland. De bestuurder verloor de controle over het stuur en vloog uit de bocht. De woning raakte beschadigd en moest gestut worden.
Lees verder

WhatsApp dan toch niet onbruikbaar voor wie nieuwe voorwaarden weigert
WhatsApp heeft vrijdag het verdere uitstel van de strikte handhaving van nieuwe privacyregels gemeld. De berichtendienst van Facebook trok het dreigement in dat gebruikers die de omstreden nieuwe voorwaarden weigeren niet meer bij hun account zouden kunnen.
Lees verder

Football Talk. Kaminski speler van het jaar bij Blackburn - Lille zet belangrijke stap richting titel
Real Sociedad heeft vrijdag op de 35e speeldag in La Liga met veel moeite gewonnen tegen laagvlieger Elche. Januzaj en co wonnen tegen een tienkoppig Elche met 2-0.
Lees verder

Studio 100-spektakel '40-45' gaat naar Nederland
Na 700.000 verkochte tickets steekt Studio 100 met '40-45' de landsgrenzen over. Binnenkort zal de spektakelmusical ook in Nederland te zien zijn. Niet met Jelle Cleymans en Jonas Van Geel in de hoofdrollen, wel met een volledig nieuwe Nederlandse cast. "Ik ben zeer fier, en enthousiast om deze buitengewone theaterervaring op het Nederlandse publiek los te laten", zegt Gert Verhulst (53)
Lees verder

Kiezen was nog nooit zo moeilijk: dit was de eerste liveshow van 'The Voice van Vlaanderen'
Een groot moment voor de kandidaten van 'The Voice van Vlaanderen': vanavond was het tijd voor de allereerste liveshow van het programma. Ondanks de extra druk werd er weeral fantastisch gezongen. Dit zijn alle hoogtepunten op een rij.
Lees verder

Dit was de eerste liveshow van 'The Voice van Vlaanderen'
Een groot moment voor de kandidaten van 'The Voice van Vlaanderen': vanavond was het tijd voor de allereerste liveshow van het programma. Ondanks de extra druk werd er weeral fantastisch gezongen. Dit zijn alle hoogtepunten op een rij.
Lees verder

"Keisse is als een soort vaderfiguur voor Remco. Zeker nu zijn ouders gekozen hebben in België te blijven"
Om 8 voor 5 begint Remco Evenepoel aan zijn tijdrit in de Ronde van Italië. Zijn langverwachte comeback in de koers na die valpartij vorig jaar in de Ronde van Lombardije. Onze man in de Giro, Stijn Vlaeminck, zit in het spoor van Deceuninck - Quick-Step en stelt vast hoe heilig de entourage en ploegmaats zijn voor Evenepoel. "Het eerste wat Remco doet nadat hij een koers wint, is zijn ploegmaats bedanken. Iljo Keisse is daar waarschijnlijk de allberbelangrijkste van. Zijn slaapkamergenoot, iemand met bijzonder veel ervaring. Misschien wel een soort van vaderfiguur voor hem. Nu misschien nog iets meer, want zijn ouders blijven in België. Zij willen de comeback van hun zoon in luwte beleven. Ze blijven ook gewoon werken: mama Anja heeft een kapsalon, papa is stukadoor. Dat zorgt voor een mentaal verzetje. Zo hoeven ze toch niet de héle tijd aan hun zoon te denken."
Lees verder

Pfizer wil volledige goedkeuring van vaccin in VS en mikt voor volgend jaar op 4 miljard doses
Het Amerikaanse farmabedrijf Pfizer en zijn Duitse partner BioNTech hebben een aanvraag ingediend om een volledige goedkeuring te krijgen van hun coronavaccin in de Verenigde Staten. Tot nu toe kreeg het net als alle andere vaccins alleen een goedkeuring voor noodgebruik. Pfizer maakte ook bekend dat het volgend jaar 4 miljard doses wil produceren, in de eerste plaats voor landen met gemiddelde of lage inkomens.
Lees verder

LIVE (18u30). Kan Standard zich in eigen huis herpakken tegen AA Gent?
• Tweede speeldag Europe play-off • Sclessin • Aftrap 18u30 • Gent staat 2de, Standard 3de
Lees verder

LIVE (21u15). Kan Liverpool de kloof met de Europese plaatsen dichten?
• 35ste speeldag Premier League • Anfield • Aftrap: 21u15 • Liverpool staat 7de, Southampton 15de
Lees verder

LIVE (20u45). Trekt Anderlecht de goede lijn door tegen gehavend Antwerp?
• Tweede speeldag Champions' play-offs • Lotto Park • Aftrap: 20u45 • Scheidsrechter: Erik Lambrechts
Lees verder