Doorgaan naar hoofdcontent

LIVE. GOAL! Reus zet Dortmund op voorsprong na penaltymisser Haaland

HLN
LIVE. GOAL! Reus zet Dortmund op voorsprong na penaltymisser Haaland
• Bundesliga • Aftrap: 20u30 • Signal Iduna Park • Speeldag 30
Lees verder

LIVE. Inter op achterstand op bezoek bij Spezia
• Serie A • Aftrap: 20u45 • Lukaku aan het kanon? • Inter op weg naar de titel
Lees verder

LIVE. Perisic zet Inter op gelijke hoogte
• Serie A • Aftrap: 20u45 • Lukaku aan het kanon? • Inter op weg naar de titel
Lees verder

Dan toch witte rook: raad van bestuur van Anderlecht keurt kapitaalsverhoging goed
't Is zover. De aandeelhouders van Anderlecht hebben vanavond op de raad van bestuur eindelijk een akkoord gevonden over een kapitaalsverhoging. Dat bevestigt paars-wit. "Marc Coucke gaat een groot deel van zijn schulden omzetten en daarnaast komt er 25 miljoen vers kapitaal."
Lees verder

Dan toch: raad van bestuur van Anderlecht keurt kapitaalsverhoging goed
't Is zover. De aandeelhouders van Anderlecht hebben vanavond op de raad van bestuur eindelijk een akkoord gevonden over een kapitaalsverhoging. Dat bevestigt paars-wit.
Lees verder

Van den Bergh trekt aan het langste eind in wedstrijd vol missers tegen Anderson
'Dancing Dimi' blijft maar winnen op de Premier League darts. Onze landgenoot haalde het na een bizarre wedstrijd van de Schot Gary Anderson. Dankzij de zege springt Van den Bergh weer naar de leiding in de Premier League. De resterende wedstrijden van vanavond zijn LIVE te bekijken op VTM4 en ook op HLN.be volgt u de laatste ontwikkelingen.
Lees verder

Airbus hervormt structuur van vliegtuigproductie
Airbus herziet de structuur van de vliegtuigproductie in Duitsland en Frankrijk. In beide landen richt de constructeur nieuwe bedrijven op die volledig in eigen handen zullen zijn. Doel is om het productieproces te optimaliseren, luidt het.
Lees verder

Snelheidsduivels krijgen voortaan 'fietsfiche' bij hun verkeersboete
Bestuurders die een snelheidsovertreding begaan krijgen sinds vandaag een fietsfiche bij hun verkeersboete. Bedoeling is om automobilisten te sensibiliseren rond de veiligheid van de fietsers met wie ze de weg delen.
Lees verder

Meer dan 200 miljoen coronaprikken gezet in de Verenigde Staten
De Verenigde Staten zijn woensdag volgens president Joe Biden de grens van 200 miljoen coronaprikken gepasseerd. Dat gebeurde binnen 100 dagen sinds zijn aantreden op 20 januari.
Lees verder

Revolutie in Engeland, windstilte in het Zuiden: welke imagoschade leden de leiders van de Super League-clubs?
De imagoschade voor de Engelse 'Big Six' is niet te overzien. Een sorry in een statement volstaat niet. Alles is nog niet vergeven, laat staan vergeten. Fans mobiliseren zich tegen inhalige eigenaars en CEOs die intekenden voor de Super League. Zo makkelijk krijgen ze die niet weg: wie koopt de rijken uit? Veel minder rumoerig is het in het Zuiden, waar Agnelli en Pérez gewoon op de troon blijven zitten.
Lees verder

Dit seizoen nog publiek in de stadions? Pro League dringt erop aan, maar politiek is weigerachtig: "Eerst meer mensen óp het veld krijgen"
De Pro League herhaalt, niet toevallig voor het Overlegcomité van vrijdag, z'n vraag om beperkt publiek toe te laten tijdens de playoffs. Of die smeekbede gehoor vindt? "Eerst meer mensen op het veld, dan pas errond", valt op het kabinet van Sportminister Ben Weyts (N-VA) te horen.
Lees verder

Ronde-organisator Van Den Spiegel windt zich op na Waalse Pijl: "Hoe gaan we zo ooit een betere sport worden?"
Een paar rubberen verkeerspaaltjes op het parcours van de Waalse Pijl irriteren Tomas Van Den Spiegel. De CEO van Flanders Classics, de organisator van onder meer de Ronde van Vlaanderen, is kritisch op Twitter.
Lees verder

Nieuwe film, nieuwe transformatie: Christian Bale is kaal voor rol in 'Thor'
Een nieuwe rol, en jawel, een nieuwe transformatie. Christian Bale (47) heeft z'n hoofd kaal geschoren om in de huid te kruipen van' Gorr the God Butcher' in de volgende Thor-film: 'Love and Thunder'. Hij zal in het Marvel-verhaal de slechterik vertolken.
Lees verder

Mrs World geeft haar kroon af na rel op missverkiezing
Mrs World heeft haar kroontje afgegeven, nadat een ongezien incident op de verkiezing van Mrs Sri Lanka onlangs ook een gerechtelijk staartje had gekregen. Caroline Jurie neemt vrijwillig afstand van haar titel, zo delen de organisatoren mee. De nummer twee, Kate Schneider, die Mrs Ierland is, wordt nu de nieuwe Mrs World 2020.
Lees verder

Toezichthouder legt productie Johnson & Johnson-vaccin stil in Amerikaanse fabriek, gevolgen voor België nog onbekend
Een Amerikaanse fabriek waar het Johnson & Johnson-vaccin wordt geproduceerd, mag voorlopig geen nieuwe vaccins maken. Dat heeft de Amerikaanse toezichthouder FDA bepaald. In de fabriek zijn tekortkomingen aangetroffen, onder meer op het gebied van hygiëne. Volgens een expert kan herstel maanden duren. De gevolgen voor ons land zijn voorlopig onduidelijk, België verwacht volgende week 62.400 vaccins van Johnson & Johnson.
Lees verder

Mehdi Bayat maakt de balans op van Charleroi: "Vallen de resultaten tegen, dan moet je als clubbestuurder ingrijpen"
In een Facebook live maakte Mehdi Bayat de balans op van het op een sisser uitgelopen seizoen van Sporting Charleroi.
Lees verder

Reus en Guerreiro bezorgen Dortmund de zege tegen Union Berlin, Haaland mist strafschop
Dortmund heeft zuinig, maar verdiend gewonnen tegen Union Berlin. In het Signal Iduna Park werd het 2-0 na doelpunten van Marco Reus (in de herneming na een strafschopmisser van Erling Haaland) en Raphaël Guerreiro. Thorgan Hazard startte in de basis bij de Borussen en stond na een uur zijn plek af aan Jadon Sancho. Thomas Meunier bleef negentig minuten op de bank. Dortmund is vijfde in de Bundesliga, Union Berlin achtste.
Lees verder

Ex-Miss België Celine Van Ouytsel zingt uit volle borst mee met 'Ich Bin wie Du'
Ex-Miss België Celine Van Ouytsel (24) was deze avond te gast in 'De Cooke & Verhulst Show'. Daarin werd er een fragmentje getoond uit 'Het Overlegcomité' waarin ze commentaar gaf op het zangtalent van Sven uit 'De Mol'. Maar kan ze het zelf beter?
Lees verder

Kanon van Lukaku zwijgt: Inter kan bij Spezia niet maximaal profiteren van verlies AC Milan
Amper geprofiteerd van de uitschuiver van AC Milan, maar nog altijd op kampioenenkoers. Inter bleef bij laagvlieger Spezia steken op een 1-1 gelijkspel. Perisic maakte de opener van Farias ongedaan even voor de pauze. Romelu Lukaku hielp zijn team dit keer geen handje. Zo een van die frustrerende avonden waarop er weinig lukt. Lukaku vergat in een een-tegen-een af te ronden. Later werd een doelpunt afgevlagd wegens voorafgaand buitenspel van Hakimi. Ook Lautaro zag nog een doelpunt afgekeurd. Lukaku staat ondertussen drie matchen droog. Is hem dit seizoen nog niet overkomen in de Serie A. Inter loopt zo slechts één punt uit op AC Milan en telt nu 10 punten voor de stadsgenoot. Juventus, dat met 3-1 won van Parma, volgt op 11 punten. De Oude Dame zag Sandro (2) en de Ligt scoren in een 3-1-zege tegen Parma.
Lees verder

Football Talk. AC Milan verliest van Sassuolo, ondanks assist van Saelemaekers - Bilbao niet langer EK-stad
Bilbao is niet langer speelstad op het EK voetbal van komende zomer. Dat hebben de Baskische organisatoren woensdagavond bekendgemaakt in een persbericht. De wedstrijden zouden er plaatsvinden in het San Mames stadion. Bij groepswinst zouden de Rode Duivels hun achtste finale in Bilbao gespeeld hebben.
Lees verder