Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen.

maandag 26 april 2021

Gemeente Mol: Baren schoolkosten je soms zorgen? Huis van het Kind staat voor je klaar

Baren schoolkosten je soms zorgen? Huis van het Kind staat voor je klaar

Wist je dat je vanaf de kleuterklas het 'Groeipakket' kan aanspreken om de schoolkosten te betalen als je het financieel moeilijk hebt? Of dat je onder bepaalde voorwaarden beroep kan doen op een 'schooltoeslag'? Surf naar www.huisvanhetkindregiomol.be/rechten-voordelen en ontdek. Huis van het Kind zet deze rechten en voordelen van maandag 26 tot vrijdag 30 april in de kijker via Facebook en Instagram. Volg mee en maak kans op een leuke prijs!

Lees verder

Korte Keten Kop 2021: stem Bart van vzw Kemp mee naar de overwinning!

Het gemeentebestuur roept op om massaal op Bart Vanbroekhoven van vzw Kemp te stemmen als favoriete Korte Keten Kop 2021. Tijdens de Week van de Korte Keten gaan we op zoek naar dé kortenketenproducent van de provincie Antwerpen. Het gemeentebestuur werkt op verschillende manieren nauw samen met vzw Kemp.

Lees verder

Nieuwe afleveringen #deKempenbeweegt vanaf 3 mei

Vanaf 3 mei kan je op RTV kijken naar nieuwe afleveringen van het populaire bewegingsprogramma #deKempenbeweegt. Bovendien tonen de coaches vanaf dan samen de oefeningen: Marjan al staande, Jim meestal zittend op een stoel. Op die manier beweegt iedereen op eigen niveau. In juni worden de afleveringen herhaald.

Lees verder

Ga voor energiezuinige ramen met onze groepsaankoop, meer info op iok.be/ramen

Wist je dat in een niet-geïsoleerde woning 15% van de warmte verdwijnt door ramen. Door te investeren in hoogrendementsglas en energiezuinige ramen verhoog je het comfort van je woning én bespaar je op je energiefactuur. Een win-win! Om een extra duwtje in de rug te geven, organiseert IOK in samenwerking met 28 Kempense gemeenten, waaronder ook onze gemeente, een groepsaankoop. Meer info vind je op www.iok.be/ramen.

Lees verder