Doorgaan naar hoofdcontent

Gemeente Beernem: Vaccinatie reservelijst via QVax

Vaccinatie reservelijst via QVax
Via QVax kan je je online inschrijven op de reservelijst voor je vaccinatie in vaccinatiecentrum De Valkaart. Als we inwoners nodig hebben om snel vrijgekomen plaatsen in te vullen, kunnen we via QVax gemakkelijk mensen oproepen. De oudste mensen worden eerst opgeroepen.
Lees verder

Nieuwe website Visit Beernem
Na een ongewoon 2020 durven we toch vooruit kijken naar een beter 2021: een nieuw toeristisch seizoen met een vernieuwde website van Visit Beernem: www.visitbeernem.be. Wil je graag wat meer info over onze fiets- en wandelroutes, bezienswaardigheden of verborgen plekjes in Beernem? Neem dan zeker een kijkje op de website. Je vindt er ook al onze horecazaken en logies terug en je kan er de Beernem.kado aankopen.
Lees verder

Hoe geraak ik in het vaccinatiecentrum? Met de fiets, belbus, gratis trein/deelfiets, auto of MMC!
De inwoners van Beernem worden gevaccineerd in vaccinatiecentrum De Valkaart, Albrecht Rodenbachstraat 42, Oostkamp. Je kan erheen met de fiets, de belbus (De Valkaart = nieuwe belbushalte!), de trein/deelfiets of de auto. Kan je niet zelfstandig in het vaccinatiecentrum geraken? Dan brengt een vrijwilliger van de Minder Mobielen Centrale je tot daar. Hieronder overlopen we de verschillende mogelijkheden.
Lees verder