Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen.

dinsdag 9 maart 2021

Retie: Vaccinatierondes woonzorgcentra Balen, Dessel, Mol en Retie afgerond

Vaccinatierondes woonzorgcentra Balen, Dessel, Mol en Retie afgerond
Beide vaccinatierondes voor bewoners en medewerkers van de negen woonzorgcentra in Balen, Dessel, Mol en Retie zijn achter de rug. Voor de betrokken woonzorgcentra betekent dit een enorme opluchting in hun strijd tegen corona. Uiteraard blijft voorzichtigheid geboden.
Lees verder

Vacature BalDeMoRe: Inburgeringscoach
Het gemeentebestuur van Mol zoekt een inburgeringscoach vierde pijler in het kader van een samenwerkingsverband tussen de vier lokale besturen van BalDeMoRe. Het gaat over een functie in niveau B1-B3 met een deeltijds contract (80 %) voor 1 jaar.
Lees verder

Corona-update 5 maart '21: Overlegcomité beslist buitenplan, vanaf 8 maart met meer mensen buiten
Het Overlegcomité oordeelt op 5 maart dat voorzichtigheid geboden blijft en wil in een eerste stap vooral voorrang geven aan onderwijs, jongeren en buitenactiviteiten. Activiteiten in openlucht hebben een beduidend lager virologisch risico.
Lees verder

Vaccinatie eerstelijnszorgverleners: wanneer ben jij aan de beurt?
Vaccinatiecentrum Baldemore startte enkele weken geleden met het stapsgewijs vaccineren van de eerstelijnszorgmedewerkers. Dit verloopt volgens het ritme van de eerste vaccinleveringen. Jammer genoeg hebben op dit moment nog niet alle zorgmedewerkers een uitnodiging voor vaccinatie ontvangen.
Lees verder