Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen.

woensdag 24 maart 2021

Herenthout: Overlegcomité pauzeert versoepelingen april en voert extra maatregelen in

Herenthout
Overlegcomité pauzeert versoepelingen april en voert extra maatregelen in
Normaal gezien zou het Overlegcomité pas volgende week vrijdag 26 maart bijeenkomen. Door de snelle stijging van de coronacijfers vond het overleg vanmiddag al plaats. Waar we na het vorige Overlegcomité nog perspectief kregen op versoepelingen, zijn er nu terug enkele strengere regels ingevoerd.
Lees verder

Campagne fietsveiligheid
Vanaf 22 maart geven we het startschot van een grote fietsveiligheidscampagne, een initiatief van de Vlaamse Stichting Verkeerskunde waar we op intekenden. Want in onze gemeente wordt er heel wat gefietst. Zeker het voorbije jaar viel dat meer dan ooit op. En dat willen we warm blijven aanmoedigen! Want fietsen levert alleen maar voordelen op.
Lees verder

Erfgoeddag: 25 Jaar Clamotte Rock
Door COVID-19 was er vorig jaar geen Erfgoeddag, daarom wordt dit jaar 20 jaar Erfgoeddag gevierd met een feestweekend in een betoverend thema: De Nacht. Daar sluiten we perfect op aan met een ander jubileum, namelijk 25 jaar Clamotte Rock/Hooifeesten!
Lees verder

Overlegcomité voert strenge maatregelen in
Het Overlegcomité kwam vanmorgen opnieuw samen om extra maatregelen te nemen in de strijd tegen het coronavirus. Het aantal besmettingen en ziekenhuisopnames is alarmerend waardoor het comité vandaag met spoed bijeen kwam. Deze nieuwe maatregelen gaan in vanaf zaterdag 27 maart en gelden vier weken.
Lees verder