Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen.

vrijdag 5 maart 2021

Gemeente Zottegem: Zottegems stadionproject krijgt vorm

Zottegems stadionproject krijgt vorm
Ruim een jaar na de lancering van het stadionproject, worden de contouren van de vernieuwde stadionsite in Zottegem stilaan zichtbaar. Het stadsbestuur zocht en vond enthousiaste ondernemers en lokale sportclubs die het verouderd sportstadion een moderne aanblik willen geven. Het plan? Een site die sport ademt: een paradijs voor liefhebbers van skaten, bowling, gymnastiek, padel en atletiek.
Lees verder

Gemeenteraad en Raad van Maatschappelijk Welzijn van 1 maart 2021 : live stream
De gemeenteraad en de raad van maatschappelijk welzijn van maandag 1 maart 2021 worden digitaal gehouden gezien de huidige coronasituatie. Iedereen die dat wenst kan de zittingen van thuis uit volgen via de live stream op Zottegem.be/YouTube. Je hebt hiervoor enkel een internet verbinding nodig, er dient geen speciale software geïnstalleerd te worden. Wie mobiel kijkt, kan ook volgen via de YouTube app.
Lees verder

Audioverslagen 1 maart 2021
Je kan vanaf nu het audioverslag van de gemeenteraad en de raad voor maatschappelijk welzijn van 1 maart 2021 beluisteren.
Lees verder

Stad Zottegem werft aan!
Stad Zottegem gaat op zoek naar een (m/v/x) redder voor bepaalde duur, solliciteren kan tot vrijdag 12 maart 2021. Ook zoeken we redders voor de zomervakantie 2021 (jobstudenten), hiervoor kan je solliciteren tot vrijdag 19 maart. 
Lees verder