Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen.

maandag 22 maart 2021

Gemeente Zottegem: Gemeentelijke basisschool De Kleine Planeet tijdelijk gesloten

Gemeentelijke basisschool De Kleine Planeet tijdelijk gesloten
Na positieve corona-testen van leerkrachten en gelet op de mogelijke risico's werd beslist om de gemeentelijke basisschool De Kleine Planeet te sluiten en tot en met woensdag 24 maart. Als gevolg hiervan wordt tijdelijk en dit tot en met zaterdag 20 maart ook de vestigingsplaats aan de Firmin Bogaertstraat van SAMWD die in hetzelfde gebouw gehuisvest is, gesloten.
Lees verder

Aan iedereen die zorgt… ik hou van u!
Op zondag 21 maart 2021 is het Dag van de Zorg. In aanloop naar deze dag worden alle professionele zorgverleners én ook vrijwilligers en mantelverzorgers een hele week lang in de schijnwerpers gezet met de campagne 'ik hou van u'. En Zottegem doet maar wat graag mee!
Lees verder

Lancering digitale Zottegemse cadeaubon
Reeds jaren geeft Stad Zottegem cadeaubonnen aan personeelsleden die op pensioen gaan, aan jubilarissen en aan trouwers. Deze cadeaubonnen kunnen dan worden ingeruild bij Zottegemse handelaars. Deze cadeaubonnen zijn nu gedigitaliseerd. Tegelijkertijd lanceert het stadsbestuur de Zottegemse cadeaubon.
Lees verder

Stedelijk zwembad Bevegemse Vijvers preventief gesloten
Na een positieve corona-test van een van de vaste redders van het zwembad Bevegemse Vijvers, zijn de andere redders preventief in quarantaine geplaatst. Dit in navolging van de algemene voorzorgsmaatregelen om de verspreiding van het virus tegen te houden. Dit noodzaakt tot een tijdelijke sluiting van het zwembad, met onmiddellijke ingang van zaterdagmiddag 20 maart tot en met zondag 28 maart.
Lees verder