Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen.

dinsdag 30 maart 2021

Gemeente Mol: Vanaf maandag 29 maart toezicht op skatepark uitgebreid

Vanaf maandag 29 maart toezicht op skatepark uitgebreid

Vanaf maandag 29 maart is er elke dag toezicht op het skatepark in de Rivierstraat van 13 tot 17 uur. Eerder was er alleen toezicht op woensdag, zaterdag en zondag. Doordat de lessen opgeschort zijn voor de lagere en middelbare scholen, is er van 29 maart tot en met 4 april elke dag toezicht door medewerkers van het jeugdhuis, skateparkverantwoordelijken en zaalwachters van Den Uyt. De dienst jeugd en sport bekijkt momenteel hoe het toezicht kan aangepakt worden in de paasvakantie.

Lees verder

Welke officiƫle informatie staat in 'Mijn Burgerprofiel' op onze website?

Op onze website www.gemeentemol.be vind je vanaf nu bovenaan de banner 'Mijn Burgerprofiel'. 'Mijn Burgerprofiel' is een digitaal platform van de Vlaamse overheid. Je vindt er je persoonlijk overzicht van alle overheidszaken, je aanvragen en dossiers. Controleer of je e-mailadres in 'Mijn Burgerprofiel' staat zodat de uitnodiging voor coronavaccinatie zeker juist terecht komt.

Lees verder

Noodopvang door dienst buitenschoolse kinderopvang tijdens paasvakantie

Tijdens de paasvakantie organiseert de dienst buitenschoolse kinderopvang noodopvang voor ouders die niet kunnen telewerken en die geen ander coronaveilig alternatief hebben voor de opvang van hun kinderen. Ouders staven deze nood met een attest van hun werkgever. Op te bepalen wie een plaatsje krijgt, maken we een grondige afweging op basis van tewerkstelling in essentiƫle beroepen, gezinssituatie en kwetsbare gezinnen. De coronaveilige organisatie zorgt voor kleine groepjes van maximum 10 kinderen waardoor het nodig is om de criteria streng te bekijken.

Lees verder

Gemeentediensten gesloten op paasmaandag 5 april

Op paasmaandag 5 april zijn de gemeentediensten, zwembad Vita Den Uyt en de containerparken gesloten. De dienst toerisme (Markt 1a) is wel open van 10 tot 15 uur. Raadpleeg onze actuele openingsuren via www.gemeentemol.be/openingsuren.

Lees verder