Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen.

maandag 29 maart 2021

Gemeente Mol: Outdoor sportlessen voor volwassenen uitgesteld

Outdoor sportlessen voor volwassenen uitgesteld

De outdoor sportlessen voor volwassenen worden uitgesteld naar een latere datum. Het Overlegcomité besliste op woensdag 24 maart dat georganiseerde buitenactiviteiten maar toegelaten zijn met maximum vier personen en niet met meer met tien. Door deze beslissing konden de inschrijvingen op maandag 29 maart niet starten en wordt dit uitgesteld naar een latere datum. We communiceren nog over de startdatum als hierover meer duidelijkheid is.

Lees verder

Hoe inschrijven voor noodopvang jeugd en sport in de paasvakantie?

De dienst jeugd en sport organiseert tijdens de paasvakantie noodopvang voor kleuters en kinderen van het lager onderwijs. Dit aanbod richt zich enkel op ouders die tijdens de paasvakantie niet kunnen telewerken én geen ander coronaveilig alternatief hebben. Het gaat over een weekaanbod in kleine vaste bubbels van 9 tot 16 uur. Een combinatie tussen deze noodopvang en de noodopvang van onze buitenschoolse kinderopvang is niet toegelaten. Schrijf zo snel mogelijk in via www.gemeentemol.be/noodopvang-sport.

Lees verder

Gratis online vorming rond positief opvoeden op donderdag 1 april: schrijf nu in

Op donderdag 1 april om 19.30 uur kan je deelnemen aan een gratis online vorming rond positief opvoeden. Onder het motto 'Ouder zijn… Plezant! Soms ambetant?' organiseert Huis van het Kind Baldemore een webinar vol bruikbare tips om meteen mee aan de slag te gaan. Heb jij kinderen tussen 2 en 12 jaar? En mag het er soms iets vrolijker aan toegaan thuis? Schrijf je dan vóór 1 april 16 uur in via huisvanhetkind@gemeentemol.be! Na inschrijving krijg je de link voor de vorming via e-mail toegestuurd.

Lees verder

Parcours fietsexamen zesdejaars vanaf 2 april bewegwijzerd, dus oefenen maar!

Vanaf vrijdag 2 april is het oefenparcours voor het fietsexamen bewegwijzerd (Mol-Centrum). Leerlingen van het zesde leerjaar kunnen tijdens de paasvakantie samen met hun ouders volop oefenen. Op www.gemeentemol.be/fietsexamen vind je een presentatie met alle info over het fietsexamen en hoe je je kan voorbereiden. Hou tijdens het oefenen steeds rekening met de geldende coronamaatregelen.

Lees verder