Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen.

woensdag 31 maart 2021

Gemeente Mol: Gratis workshopbox van Tydeeh af te halen: lentekoekjes maken!

Gratis workshopbox van Tydeeh af te halen: lentekoekjes maken!

Bestel nu je workshopbox om lentekoekjes te maken! Jeugdhuis Tydeeh en Project M. organiseren samen met de jeugddienst een gratis afhaalpunt voor workshopboxen. Zo tonen ze dat ze de Molse jeugd ook tijdens corona nog graag zien! Ben je graag creatief bezig en tussen 12 en 30 jaar? Schrijf je dan in! Het nodige materiaal kan je afhalen op vrijdag 9 april aan jeugdhuis Tydeeh, Rivierstraat 8, volledig gratis. Inschrijven kan tot en met vrijdag 2 april via de Instagram- of Facebookpagina van jeugdhuis Tydeeh en Project M. of via info@tydeeh.be. Veel plezier!

Lees verder

Ontwerp Nationaal Water Programma 2022-2027 ter inzage tot en met 21 september

Het Ontwerp Nationaal Water Programma 2022-2027 en de ontwerpteksten voor de stroomgebiedbeheerplannen, het overstromingsrisicobeheerplan en het Programma Noordzee voor de periode 2022-2027 liggen van 22 maart tot en met 21 september ter inzage via https://inspraak.omgeving.vlaanderen.be/. Het Nederlandse Ministerie van Infrastructuur en Waterstraat informeerde hierover het departement Omgeving.

Lees verder

Geniet van coronaveilige paasvakantie in MooiMol met superleuke nieuwigheden!

Het gemeentebestuur organiseert heel wat leuke coronaveilige activiteiten tijdens de paasvakantie. Ontdek onze nieuwe toppers-in-wording zoals de Mollenjacht of QR-speurtocht, of geniet nog een keer van een aantal populaire klassiekers! Alle activiteiten beleef je helemaal veilig, in openlucht, met je gezins- of buitenbubbel. Respecteer op elk moment de geldende coronamaatregelen.

Lees verder

Bouw en exploitatie RECUMO-installatie: online infoavond op donderdag 1 april

Op donderdag 1 april, om 19 uur, kan je deelnemen aan een online infoavond over de bouw en exploitatie van de RECUMO-installatie op de nucleaire site van SCK CEN. De presentatie is te volgen via www.gemeentemol.be/recumo. Problemen met inloggen? Neem dan contact op met de helpdesk via maarten@pfl.be. Achteraf plaatsen we via dezelfde link de volledige presentatie online zodat je ze kan herbekijken.

Lees verder