Doorgaan naar hoofdcontent

Waasland-Beveren-Eupen afgelast wegens onbespeelbaar veld, duel wordt woensdag ingehaald

HLN
Waasland-Beveren-Eupen afgelast wegens onbespeelbaar veld, duel wordt woensdag ingehaald
Geen voetbal op de Freethiel deze namiddag. Het veld is onbespeelbaar wegens de vrieskou, zo oordeelt scheidsrechter Erik Lambrechts. Waasland-Beveren-Eupen wordt woensdag afgewerkt.
Lees verder

INTERVIEW. Zus van Elon Musk is CEO van erotische streamingdienst én bewust alleenstaande moeder: "Ik heb zelf geen tijd voor romantiek"
Haar broer, Elon (49), heeft een fortuin van 150 miljard euro wat hem 'officieel' de rijkste man ter wereld maakt. Maar de Tesla-baas is niet de enige succesvolle telg binnen de excentrieke Musk-familie. Ook zus Tosca (46) verdient een aardige zakcent als CEO en mede-oprichtster van Passionflix, een streamingdienst voor vrouwvriendelijke erotische films. "Iedereen denkt dat wij uit een stinkend rijk gezin komen, maar we hebben allemaal keihard moeten werken om te staan waar we nu staan", getuigt 'het zusje van' in een zeldzaam interview.
Lees verder

Impeachment-proces Trump loopt vertraging op: Senaat stemt toe met oproepen van getuigen
In het proces in de Amerikaanse Senaat tegen Donald Trump over het al dan niet aanzetten tot opstand hebben de senatoren ermee ingestemd om nieuwe getuigen toe te laten. Daardoor loopt het proces tegen de gewezen Amerikaanse president zeker vertraging op. Eerder zou Republikeins fractieleider in de Senaat Mitch McConnell ook al hebben gezegd dat hij voor de vrijspraak van zijn partijgenoot zal stemmen. Daarmee lijkt een impeachment sowieso van de baan.
Lees verder

Donald Glover en Phoebe Waller-Bridge werken aan reboot van 'Mr and Mrs Smith'
Er is een reboot van de film 'Mr and Mrs Smith' op komst, dat schrijven verschillende Amerikaanse Media. Al zullen Brad Pitt en Angelina Jolie niet in de huid van de hoofdpersonages kruipen. Die eer gaat namelijk naar Donald Glover (37) en Phoebe Waller-Bridge (35).
Lees verder

Nieuwe job voor Tristan uit 'Boer Zkt Vrouw'
Carrièreswitch voor Tristan Swennen (26) uit 'Boer Zkt Vrouw'. Tot voor kort was hij vrachtwagenchauffeur, maar sinds kort werkt hij als commercieel vertegenwoordiger voor een landbouwdistributiebedrijf. Al blijft Tristan na zijn uren wel werken als koeienboer op de boerderij van zijn ouders.
Lees verder

Hermans zeer emotioneel na zege in Eeklo: "Heel moeilijke periode gehad"
In tranen reed hij over de streep, Quinten Hermans. Met zijn zege in de Ethias Cross in Eeklo sloot de Tormans-renner een zeer moeilijke periode af. Vorig jaar kwam hij zwaar ten val in de Dauphiné en daardoor was hij maandenlang op de sukkel.
Lees verder

Vansevenant klimt na berewerk voor Alaphilippe naar achtste plaats op Ventoux, Sosa slaat dubbelslag
Mauri Vansevenant heeft z'n visitekaartje afgegeven in de Ronde van de Provence. Onze 21-jarige landgenoot knapte op de flanken van de Mont Ventoux berewerk op voor kopman Julian Alaphilippe en finishte aan Chalet Reynard nog als achtste. De etappezege was voor Ivan Sosa. De Colombiaan van Ineos Grenadiers haalde het voor ploegmaat Egan Bernal en doet ook een gooi naar eindwinst.
Lees verder

Sosa wint op flanken van de Ventoux en steekt hand uit naar eindzege, Vansevenant knap achtste
Ivan Sosa heeft de koninginnenrit van de Ronde van de Provence gewonnen. Op de flanken van de Mont Ventoux toonde de Colombiaan van Ineos Grenadiers zich de sterkste voor Egan Bernal en Julian Alaphilippe. Sosa doet dankzij z'n ritzege ook een gooi naar eindwinst. Mauri Vansevenant knapte berewerk op voor kopman Alaphilippe en finishte uiteindelijk nog als achtste aan Chalet Reynard.
Lees verder

REPORTAGE. Antwerpse Zoo weer open na maandenlange sluiting: "Een dierenpark zonder bezoekers? Dat klopt niet"
"De parken in en rond de stad kennen we ondertussen als onze broekzak. Het was hoog tijd voor wat anders." Ieder had zo zijn eigen reden om aan het begin van de krokusvakantie af te zakken naar de Antwerpse Zoo, die na vier maanden sluiting weer de deuren mocht openen. Wij trokken zaterdagochtend naar het oudste dierenpark van het land en sprokkelden reacties bij bezoekers en personeel. "Twee lockdowns, een provinciale roep om 'coronastad Antwerpen' te mijden: het is écht zwaar geweest."
Lees verder

Net als Lady & de Vagebond: 4 romantische pastagerechten om van te smullen
Liefde gaat door de maag, en wie laat zich niet graag verleiden door een heerlijk bord pasta? Foodstylist Sonja Peeters is alvast fan. Ze serveert vier romantische pastagerechten, zodat jij, net als Lady & de Vagebond, je eigen Bella Notte kunt beleven.
Lees verder

Weide in Rijmenam doet dienst als curlingpiste: "Gebeurt in België zelden dat we buiten kunnen curlen"
Een haast ongezien tafereel. In een ondergelopen en bevroren weide langs de Dijleweg in Rijmenam (Bonheiden) waren op zaterdag enkele leden van Curling Club Zemst wedstrijdjes aan het spelen. Coronaproof en in verschillende tijdsloten. Volgens de club gaat het om een primeur buiten op natuurijs.
Lees verder

Anouk Matton onthult het geslacht van haar eerste kindje op Instagram
Begin februari lieten Anouk Matton (28) en Dimitri Vegas (38) weten dat ze binnenkort mama en papa worden van hun eerste kindje. Vandaag heeft het koppel nog meer leuk nieuws voor hun volgers, want Anouk heeft zonet het geslacht bekendgemaakt op haar Instagramaccount.
Lees verder

Wetenschappers ontdekken simpele truc om te voorkomen dat je kat op dieren in het wild jaagt
Word jij 's morgens ook vaak als eerste begroet door een dode vogel, muis of wie weet zelfs een rat voor de deur? Een vervelende kwestie die vaak gepaard gaat met de nachtelijke veldtochten van je favoriete huisdier (lees: je kat). Nochtans is er een simpele manier om zo'n bloedbad te vermijden: verander gewoon het dieet van je kat.
Lees verder

Haaland redt Dortmund van nederlaag tegen Hoffenheim, Thorgan Hazard nog niet in actie
Opnieuw puntenverlies voor Borussia Dortmund. Nadat het op de vorige speeldag onderuit ging tegen Freiburg, bleef het nu steken op een 2-2-gelijkspel tegen Hoffenheim. Er kwamen geen Rode Duivels in actie.
Lees verder

Bart Swings grijpt brons op massastart op WK afstanden
Snelschaatser Bart Swings heeft zijn allereerste medaille op een WK afstanden beet: de Belg, die gisteren dertig werd, greep het brons in een bloedstollende finale op de massastart. De Amerikaan Joey Mantia was evenwel oppermachtig, hij gaf de Nederlander Arjan Stroetinga het nazien in de spurt.
Lees verder

Schaatsende agente maakt indruk met pirouette
"Ga dieven vangen", zullen zuurpruimen roepen over deze pirouettes draaiende agente in Nederland. Maar er waren bij onze noorderburen ook veel positieve reacties op dit schaatsfilmpje dat online veelvuldig werd gedeeld. "Een positieve vibe in deze moeilijke tijd", vertelt de maker van de beelden aan het AD.
Lees verder

Piloot verongelukt door crash vliegtuigje in Groningen
In Groningen is een ongeval met een vliegtuig gebeurd waarbij de piloot om het leven kwam. Dat meldt de politie Groningen op Twitter. Om 15.10 uur ontving de politie een melding. Volgens lokale media betreft het een sportvliegtuig dat een noodlanding probeerde te maken.
Lees verder

Pierre Van Damme: "Alle vaccins in ons land zijn bijzonder werkzaam, ook tegen Britse variant"
Alle coronavaccins die in ons land gebruikt worden, zijn bijzonder werkzaam, ook tegen de Britse variant. Dat benadrukte vaccinoloog Pierre Van Damme, lid van de taskforce vaccinatie, tijdens de wekelijkse briefing over de vooruitgang van de vaccinatiecampagne in ons land. Het AstraZeneca-vaccin wordt voorlopig niet toegediend bij 55-plussers, maar Van Damme benadrukt dat dat niet wil zeggen dat het voor hen niet werkt.
Lees verder

LIVE. Alderweireld begint op de bank bij Tottenham op bezoek bij Man City
• Aftrap: 18u30 • Etihad Stadium • Manchester City won z'n laatste 15 (!) wedstrijden • Kevin De Bruyne is nog steeds out
Lees verder

Ook Jamie Lynn Spears neemt het nu op voor haar zus Britney: "Probeer om jullie fouten uit het verleden niet te herhalen"
De documentaire 'Framing Britney Spears' heeft voor heel wat commotie gezorgd in Hollywood. De prent lokte al reacties uit bij verschillende beroemdheden, maar nu laten ook een aantal andere hoofdrolspelers van zich horen. Zo bood Justin Timberlake (40), die het na de docu hard te verduren kreeg, zijn verontschuldigingen aan en nu neemt ook Jamie Lynn Spears (29) het op voor haar zus Britney (39).
Lees verder