Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen.

maandag 8 februari 2021

Retie: Al 627 vrijwilligers voor niet-medische taken vaccinatiecentrum, dankjewel!

Al 627 vrijwilligers voor niet-medische taken vaccinatiecentrum, dankjewel!
Al 627 vrijwilligers stelden zich kandidaat voor niet-medische taken in het vaccinatiecentrum. Dankjewel hiervoor, want de komende maanden hebben we heel wat helpende handen nodig om het vaccinatiecentrum vlot te laten functioneren.
Lees verder

Carnaval: doe mee aan de teken- en kleurwedstrijd!
Geen polonaises dit jaar tijdens het carnavalsbal in Den Dries. Maar Gezinsbond Retie organiseert in samenwerking met de gemeente wel een teken- en kleurwedstrijd. Er vallen heel wat leuke prijzen te winnen en de mooiste creaties krijgen een plekje in de afficheborden. Jij doet toch ook mee?
Lees verder

Opleiding vrijwilligers niet-medische taken vaccinatiecentrum gestart
Donderdag 4 februari zijn we gestart met de opleiding van onze vrijwilligers voor niet-medische taken in het vaccinatiecentrum. De opleidingen verlopen coronaveilig in kleine groepjes. Nadat 686 niet-medische vrijwilligers zich kandidaat stelden, sluiten we de inschrijvingen nu af.
Lees verder

Corona-update 5 februari '21: Heropening kappers vanaf zaterdag 13 februari
Het Overlegcomité heeft op vrijdag 5 februari beslist dat de kappers vanaf 13 februari onder zeer strikte omstandigheden kunnen heropenen, ook buitenactiviteiten in dierenparken zijn vanaf dan toegelaten. Vakantieparken, bungalowparken en campings kunnen heropenen onder voorwaarden.
Lees verder