Doorgaan naar hoofdcontent

LIVE. Rusten op Jan Breydel! Club leidt tegen OHL na fantastische goal van Van Der Brempt en penaltytreffer Vormer

HLN
LIVE. Rusten op Jan Breydel! Club leidt tegen OHL na fantastische goal van Van Der Brempt en penaltytreffer Vormer
• 28ste speeldag Jupiler Pro League • Aftrap: 20u45 • Jan Breydel • Club autoritair leider, OHL strijdt om plek in play-off 1
Lees verder

LIVE. Juventus op weg naar vlotte overwinning tegen hekkensluiter Crotone
• Serie A
Lees verder

LIVE. Cristiano Ronaldo scoort twee keer tegen hekkensluiter Crotone
• Serie A
Lees verder

RECENSIE. 'Leef!': "Een wat weinig subtiele tranentrekker"
Onze tv-recensenten laten hun kritische blik vallen op elk nieuw programma. Meteen na uitzending lees je hier hun mening. Vandaag kijkt Jelle Brans 'Leef!, waarin James Cooke portretten maakt van terminaal zieke Vlamingen. De eerste aflevering greep weliswaar naar de keel, maar je voelde nog te vaak de hand van de televisiemakers. "De zieke Dimi en z'n vrouw plengden bittere tranen, de camera rolde, en zoomde in. De vochtige oogjes van James Cooke werden ook even in beeld gebracht. En je wist: dit had niet gehoeven. Sommige zaken zijn zo intiem dat je er als kijker geen affaire mee hebt."
Lees verder

Football Talk. Mertens traint weer - Anderlecht klopt RWDM in oefenduel
Dries Mertens stond maandag weer op het trainingsveld bij Napels. De Rode Duivel hield het wel bij individuele oefeningen. "De volgende dagen zal geëvalueerd worden of hij weer bij de groep kan aansluiten", klinkt het op de website van Napoli.
Lees verder

Daft Punk (1993-2021) is niet meer: test je kennis in onze quiz
Daft Punk gaat na bijna drie decennia uit elkaar. Dat kondigde het Franse danceduo maandagmiddag aan op zijn Facebookpagina. Thomas Bangalter en Guy-Manuel de Honem-Christo worden gezien als een van de meest invloedrijke artiesten van de afgelopen dertig jaar. Test je kennis in onze 12 vragen tellende quiz.
Lees verder

Corruptieproces tegen Israëlische premier Netanyahu gaat voort na verkiezingen
De volgende zitting in het corruptieproces tegen de Israëlische premier Benjamin Netanyahu is op 5 april. Dat is een kleine twee weken na de verkiezingen van 23 maart.
Lees verder

Emma Bale ontroert de jarige Tourist LeMC in het Frans en Cleymans en Van Geel zorgen voor een mini-feestje in de tweede aflevering van 'Liefde voor Muziek'
Voor Tourist LeMC was het vanavond dubbel feest in 'Liefde voor Muziek'. Zo stonden niet alleen zijn nummers centraal, maar werd hij door zijn collega's ook extra in de bloemetjes gezet voor zijn verjaardag. Cleymans en Van Geel zorgden met hun cover van 'En Route' voor een mini-feestje, maar in de tweede aflevering van het populaire VTM-programma was er ook plaats voor enkele ingetogen nummers.
Lees verder

Queen is Harry en Meghan te slim af en spreekt natie toe enkele uren voor hun explosieve interview bij Oprah Winfrey
Prins Harry (36) en Meghan Markle (39) zijn in snelheid gepakt door Queen Elizabeth (94). De Britse koningin gaat op 7 maart namelijk de natie toespreken enkele uren vooraleer de hertog en hertogin van Sussex hun nu al controversiële interview geven bij Oprah Winfrey (67). "Op die manier wil ze de eenheid van de koninklijke familie benadrukken", klinkt het in Britse media.
Lees verder

LIVE. Chong gaat opnieuw tegen de vlakte in de zestien, maar Club krijgt geen tweede strafschop
• 28ste speeldag Jupiler Pro League • Aftrap: 20u45 • Jan Breydel • Club autoritair leider, OHL strijdt om plek in play-off 1
Lees verder

Goffin uitgeschakeld in eerste ronde dubbelspel Montpellier, Tsonga mag meteen inpakken in enkelspel
David Goffin overleefde de eerste ronde van het dubbelspel op het ATP-toernooi van Montpellier niet. De Fransman Jo-Wilfried Tsonga maakte na langdurig blessureleed zijn wederoptreden in het enkelspel, maar werd meteen uitgeschakeld.
Lees verder

Spotify breidt uit naar 80 nieuwe landen
Muziekstreamingdienst Spotify breidt uit naar tachtig nieuwe landen in Azië, Afrika en de Cariben. Daar komt de dienst in de komende dagen beschikbaar. Met de stap groeit het potentiële aantal klanten voor Spotify met 1 miljard mensen. Spotify maakte de uitbreiding bekend tijdens een eigen evenement.
Lees verder

71 miljoen views op amper 24 uur tijd: de eerste trailer van 'Cruella' doet het wereldwijd meteen goed
Dat Disney bezig is met een live-actionremake van 'Cruella' wisten we al langer en fans kunnen duidelijk niet wachten om het eindresultaat te bewonderen. Op amper 24 uur tijd werden de eerste beelden van de film namelijk al 71 miljoen keer bekeken.
Lees verder

De perfecte generale repetitie voor Kiev: Club zonder veel energieverlies langs OHL na heerlijke openingsgoal Van Der Brempt
Ook OHL heeft geen manier gevonden om een nog altijd gehandicapt Club Brugge een halt toe te roepen. 3-0 werd het op Jan Breydel vanavond, na goals van Ignace Van den Brempt, Ruud Vormer en Clinton Mata. De voorsprong op de achtervolgers wordt zo nog maar eens wat groter...
Lees verder

Wie is Ignace Van Der Brempt, Brugs talent dat héérlijk scoorde en daarvoor inspiratie opdeed bij... Ronaldo?
Overdag zit-ie nog op de schoolbanken, vanavond was hij voor het eerst beslissend voor de A-ploeg van Club. Een kennismaking met Ignace Van Der Brempt, die voor z'n fantastische treffer inspiratie opdeed bij ene Cristiano Ronaldo.
Lees verder

Opnieuw onrustig in Barcelona vanwege arrestatie rapper Pablo Hasél
Voor de zevende dag op rij zijn er in Barcelona confrontaties geweest tussen politie en betogers, vanwege de arrestatie van rapper Pablo Hasél. Die zit in de cel omdat hij op Twitter het koningshuis beledigde en geweld zou verheerlijkt hebben. Er waren maandag wel minder demonstranten aanwezig dan de voorbije dagen.
Lees verder

"Nog goed dat de voorjaarsklassiekers een stuk bloedstollender beloven te worden": onze watcher ziet hoe niks Club doet wankelen
Vergeef het hen. Het is niet de schuld van Club Brugge dat dit stilaan een afgezaagd liedje begint te worden. Harder, Better, Stronger, Faster. Zelfs op halve kracht.
Lees verder

'Big Brother' heeft een nieuwe huismeester
Een nieuwe week, een nieuw rondje verrassingen bij 'Big Brother'. Dankzij een spelletje met ballonnen heeft de bende met Mike (29) een nieuwe huismeester.
Lees verder

Benteke schenkt Crystal Palace met late winning goal zege bij Brighton van Trossard
We kregen mogelijks drie Belgen te zien in Brighton & Hove Albion versus Crystal Palace. Maar alleen de thuispoeg bracht met Leandro Trossard een Rode Duivel aan de aftrap. De hoofdrol was wel weggelegd voor invaller Christian Benteke, die diep in de blessuretijd het winnende doelpunt aantekende. Michy Batshuayi bleef negentig minuten op de bank.
Lees verder

LIVE (21u). Atlético, zonder de geblesseerde Carrasco, krijgt Chelsea over de vloer
• Arena Nationala (Boekarest)
Lees verder