Doorgaan naar hoofdcontent

INTERVIEW. Actrice Janne Desmet: “Ik word gelukkig van glimlachen naar iemand met een slechte dag”

HLN
INTERVIEW. Actrice Janne Desmet: "Ik word gelukkig van glimlachen naar iemand met een slechte dag"
"Ik weet dat het onbeleefd is om in te breken in een gesprek, maar ik wil gewoon even zeggen dat ik zo geniet van je rol in Albatros." Actrice Janne Desmet (40) bloost wanneer het interview onderbroken wordt door een lieve vrouw die ons pad kruist in het Antwerpse park Den Brandt. Nu de uitgeweken West-Vlaamse zowel in De Ideale Wereld, Albatros, Beau Séjour, als binnenkort in Déjà-Vu te zien is, zullen haar wangen nog vaker rood kleuren.
Lees verder

De katholiek opgevoede Gerard (72) heeft superseks voor het huwelijk met Immerentia: "Toen haar moeder erachter kwam, schold ze haar uit voor hoer"
"Na een kwartier kwam Immie gekleed in een wit overhemd en een rood minislipje terug de suite in. Ze had slechts een paar knoopjes dichtgemaakt ter hoogte van haar borsten. In die twee jaar dat we samen waren hadden we elkaar nog nooit volledig naakt gezien." De katholiek opgevoede Gerard (72) is 17 wanneer hij verkering krijgt met Immerentia. Ze mogen pas met elkaar naar bed wanneer ze trouwen, maar daar lappen de twee al na een maand hun laars aan. Hun superseks twee jaar later is het gevolg. Elke week gaat journalist Roxanne Wellens op zoek naar verhalen over de beste seks ooit, vrij van oordeel. Deze week lees je de superseks van Gerard.
Lees verder

Auto's onder de olie nadat vrachtwagen tegen onderkant van brug botst
Een vrachtwagen van Stadsreiniging heeft vanmorgen heel wat schade aangericht aan een brug in de Sterckshoflei in Deurne. De kraan van de vrachtwagen stak door een technisch defect te hoog op de vrachtwagen. Bij de doortocht ramde de kraan de onderkant van de brug. De drukleidingen van de kraan werden opengereten en de olie spoot in het rond. Geparkeerde wagens moesten door de brandweer gereinigd worden.
Lees verder

Gynaecologen roepen zwangere vrouwen op om zich te laten vaccineren
Vaccinatie tegen Covid-19 houdt geen gekende risico's in voor zwangere vrouwen. Dat was de boodschap van twee gynaecologen tijdens het wekelijkse infomoment van de taskforce vaccinatie vandaag. Vaccineren is ook volkomen veilig bij borstvoeding en bij vrouwen die zwanger willen worden. "Er is géén risico op verminderde vruchtbaarheid", klinkt het.
Lees verder

Gwyneth Paltrow raadt dieet aan om te herstellen van corona. Maar hoe gezond is het? "Na een ziekte heeft je lichaam de juiste voeding nodig"
Gwyneth Paltrow krijgt de wind van voren. Om te herstellen van Covid-19 raadt ze iedereen die het wil horen haar nieuwe dieet aan. Suikervrij en keto, met uitsluitend plantaardige voedingsmiddelen. Daarnaast doet ze ook aan vasten. Gwyneth werd bekend als actrice, maar ontpopte zich de laatste jaren tot een echte gezondheidsgoeroe, waardoor ze een zekere geloofwaardigheid vergaarde. Maar is het dieet dat ze aanraadt wel zo gezond? We vroegen het aan diëtiste Sanne Mouha.
Lees verder

LIVE. Geen Jackers bij Waasland-Beveren, Cercle met dezelfde elf
• 29ste speeldag • Aftrap: 16u15 • Jan Breydelstadion • Waasland-Beveren volgt als laatste op één punt van Cercle
Lees verder

LIVE OMLOOP. Alaphilippe lost op de Muur, Moscon valt aan
't Is weer koers! Met de Omloop staat vandaag de eerste Vlaamse voorjaarsklassieker op het programma. Van Gent gaat het over 200 kilometer, 13 hellingen en 9 kasseistroken naar Ninove. Alaphilippe, Wellens, Stuyven, Van Avermaet... Of toch nog iemand anders? Wie treft meteen raak in de openingsklassieker? Volg het hier LIVE!
Lees verder

Duizenden Russen komen samen om vermoorde opposant Boris Nemtsov te herdenken
In het centrum van de Russische hoofdstad Moskou zijn zaterdag duizenden mensen bijeengekomen om de vermoorde opposant Boris Nemtsov te herdenken. Nemtsov, een van de grootste tegenstanders van president Vladimir Poetin, werd zes jaar geleden vermoord.
Lees verder

Gevangenis Namen in quarantaine: helft gevangenen en personeel besmet
De gevangenis van Namen is getroffen door een zware uitbraak van het coronavirus. Bijna de helft van de gedetineerden en het gevangenispersoneel heeft positief getest op COVID-19. In totaal blijken 61 van de 132 gedetineerden besmet. Ook 57 personeelsleden blijken besmet. De gevangenis is onder quarantaine geplaatst. De gevangenen moeten in hun cel blijven, alle bezoek is opgeschort, er wordt niet gedoucht en er zijn geen wandelingen.
Lees verder

Ward Lemmelijn pakt wereldtitel indoorroeien in een nieuw Belgisch record
Ward Lemmelijn heeft zaterdag zijn eerste wereldtitel indoorroeien behaald. De 23-jarige Lemmelijn, regerend Europees kampioen en drievoudig wereldkampioen bij de beloften, haalde in 5:42.2, een nieuw Belgisch record. Zijn vorig Belgisch record was 5:47.6. De wereldtitelstrijd indoorroeien ging dit jaar virtueel door. Oorspronkelijk was het Chinese Shanghai de gastheer, maar de coronapandemie gooide roet in het eten. Elke deelnemer roeide nu van thuis uit, op zijn eigen ergometer.
Lees verder

Hallo wedstrijdjury? Tiental renners snijdt stukje weg af om collega's voorbij te glippen bij opdraaien Molenberg
Opmerkelijk moment in de Omloop: bij het opdraaien van de Molenberg een tiental renners die de bocht via een binnenwegje afsnijden. Dringt een straf zich op?
Lees verder

35-jarige Carey Mulligan speelt de 21 jaar oudere Edith Pretty in de Netflixfilm 'The Dig': hoe rijpere actrices in Hollywood steeds vaker in de vergetelheid raken
Je ouder voordoen dan je bent, is een trend die al eeuwen meegaat, maar in Hollywood dreigt het fenomeen problematisch te worden. Daar worden iets oudere personages steeds vaker gespeeld door actrices die in het echte leven een stuk jonger zijn. In de recente film 'The Dig' speelt de 35-jarige Carey Mulligan bijvoorbeeld de rol van de 56-jarige Edith Pretty. Al is het zeker niet de eerste keer dat een rijpere actrice aan de kant wordt geschoven voor een iets jonger en frisser gezicht.
Lees verder

Meteen prijs voor Deceuninck-Quick.Step: Ballerini sprint naar zege in Omloop
Meteen bingo voor Deceuninck-Quick.Step. Davide Ballerini schreef de 76ste editie van de Omloop op zijn naam. De Italiaan was veruit de snelste van een uitgedund peloton.
Lees verder

Kate Winslet ging tot het uiterste tijdens opnames 'Avatar 2': "Ik dacht dat ik dood was"
Kate Winslet (45) gaf zichzelf voor de volle 100% tijdens de opnames van 'Avatar 2'. Voor een bepaalde scène moest ze meer dan zeven minuten haar adem inhouden onder water. "Ik dacht echt dat ik dood was toen ik weer bovenkwam", vertelt ze in een interview met Bang Showbiz.
Lees verder

LIVE. Cercle Brugge en Waasland-Beveren vechten degradatietopper uit op Jan Breydel, geen Jackers bij de bezoekers
• 29ste speeldag • Aftrap: 16u15 • Jan Breydelstadion • Waasland-Beveren volgt als laatste op één punt van Cercle
Lees verder

Ballerini dolgelukkig na zege in Omloop: "Een droom die uitkomt"
De kop is eraf voor Deceuninck-Quick.Step in de klassiekers. Davide Ballerini schoot weer raak voor de ploeg van Patrick Lefevere in de Omloop. Voor de Italiaan is het al zijn derde zege van het seizoen, maar wel met voorsprong de belangrijkste. "Hier droomde ik van als kind."
Lees verder

Ballerini schiet meteen raak voor Deceuninck-Quick.Step: "Een droom die uitkomt"
De kop is eraf voor Deceuninck-Quick.Step in de klassiekers. Davide Ballerini schoot weer raak voor de ploeg van Patrick Lefevere in de Omloop. Voor de Italiaan is het al zijn derde zege van het seizoen, maar wel met voorsprong de belangrijkste. "Hier droomde ik van als kind."
Lees verder

Stoffel Vandoorne mag kwalificaties Formula E in Saoedi-Arabië niet rijden na crash Mortara
De piloten van Mercedes, onder wie Stoffel Vandoorne, en Venturi Racing zijn uitgesloten van de kwalificaties voor de tweede manche van het Formule E-kampioenschap in Diriyah in Saoedi-Arabië. Dat is een gevolg van het onderzoek van de Internationale Automobielfederatie (FIA) naar de crash van Venturi-rijder Edoardo Mortara in de derde vrije training.
Lees verder

LIVE. GOAL! Dembélé zet Barça op voorsprong tegen Sevilla na goeie assist Messi
• 25ste speeldag • Aftrap: 16u15 • Estadio Ramon Sanchez Pizjuan • Sevilla staat 4de op twee punten van Barcelona (3de)
Lees verder

LIVE. Da Silva Lopes brengt Cercle Brugge met heerlijk afstandsschot op voorsprong in kelderkraker tegen Waasland-Beveren
• 29ste speeldag • Aftrap: 16u15 • Jan Breydelstadion • Waasland-Beveren volgt als laatste op één punt van Cercle
Lees verder