Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen.

donderdag 4 februari 2021

Herenthout: Vervaldatum van de gemeentelijke cadeaubonnen verlengd

Herenthout
Vervaldatum van de gemeentelijke cadeaubonnen verlengd
Door de coronacrisis kunnen vele mensen hun cadeaubonnen niet gebruiken in hun favoriete zaak vóór de vervaldag . Het lokaal bestuur heeft daarom beslist om de geldigheid van de gemeentelijke cadeaubonnen die in 2021 vervallen, te verlengen met één jaar tot de respectievelijke datum in 2022.
Lees verder

Uitlezen debietmeters Aquafin
Een studiebureau heeft, in opdracht van Aquafin, eind vorige week op diverse locaties in de gemeente debietsmeters in het rioolstelsel geïnstalleerd. Deze worden wekelijks uitgelezen. De grondwerken zullen zo'n 10 weken duren. Mogelijks ondervind je als voetganger, fietser of met de wagen enige hinder tijdens de werken. Pas waar nodig je snelheid aan en let op voor andere weggebruikers, zodat de werken veilig kunnen verlopen.
Lees verder

Vacature | Inwonend Conciërge Assistentiewoningen Driane
Lokaal bestuur Herenthout is op zoek naar een conciërge voor de assistentiewoningen Driane. Als huisbewaarder draag je zorg voor de veiligheid, toegankelijkheid en functioneel gebruik van gebouwen en terreinen. Je bent het aanspreekpunt voor bewoners, medewerkers en bezoekers voor het verkrijgen van informatie bij afwezigheid van de verantwoordelijke.
Lees verder

Neteland vacature jurist dienst rechtshulp
Neteland Zorg en Welzijn zoet voor snelle indiensttreding een voltijdse jurist dienst rechtshulp. Het doel van de functie van jurist dienst rechtshulp is het waarborgen van het recht op juridische bijstand voor elke inwoner van de participerende gemeenten behorende tot Neteland Welzijn en Zorg (Grobbendonk, Herentals, Herenthout, Kasterlee, Lille, Olen, Vorselaar).
Lees verder