Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen.

donderdag 25 februari 2021

Herenthout: Hoe zit het met het bodemleven in jouw tuin of perceel?

Herenthout
Hoe zit het met het bodemleven in jouw tuin of perceel?
Provincie Antwerpen en Hooibeekhoeve willen de kwaliteit van de tuinen en percelen in 11 Kempense percelen in kaart brengen. Ben jij tuinier of landbouwer en heb je interesse in het bodemleven in je tuin of perceel?
Lees verder

Werken Atealaan – Bannerlaan
Vanaf 1 maart zullen er in het kader van wegonderhoud in de Atealaan en Bannerlaan plaatselijke herstellingswerkzaamheden plaatsvinden op de rijweg en het fietspad. De werken zullen ongeveer twee maanden duren en gebeuren in twee fases.
Lees verder

Jeugdboekenmaand – lezen is een feest!
Volgende week is het al maart en dat betekent ook de start van de Jeugdboekenmaand. Al voor het 50ste jaar op rij. Het jaarthema is dan ook heel toepasselijk: Lezen is een feest!  Hou tussen woensdag 3 en woensdag 31 maart de Facebookpagina van de bib in de gaten en laat je verrassen door een creatief, muzikaal, wetenswaardig,… intermezzo!
Lees verder

Ouderschap bij echtscheiding
Wanneer ouders beslissen om uit elkaar te gaan heeft dit een impact op het hele gezin. Er komen dan ook heel wat vragen bij kijken. Gezinnen met vragen en noden in verband met opvoeding en de relatie ouder-kind kunnen bij Aiko terecht voor thuisbegeleiding. Ze proberen, samen met jou, grote problemen een stap voor te zijn.
Lees verder