Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen.

woensdag 17 februari 2021

Gemeente Zottegem: Renovatie stedelijke ontmoetingscentra: Investering in stedelijk patrimonium én ruimte voor ontmo...

Renovatie stedelijke ontmoetingscentra: Investering in stedelijk patrimonium én ruimte voor ontmoeting
De opwaardering van het stedelijk patrimonium is één van de prioriteiten van het stadsbestuur. Hierbij komen ook de stedelijke ontmoetingscentra aan bod. De ontmoetingscentra – er zijn er in totaal 8 in Zottegem – zijn veel meer dan 'een gebouw'. Het zijn belangrijke ontmoetingsruimtes waar inwoners en verenigingen kunnen samenkomen, en waar het sociale leven en de verbondenheid kan bruisen. Het OC Velzeke kreeg al een grondige opknapbeurt, en volgende is het OC Strijpen, dat ook dit jaar nog grondig wordt gerenoveerd.
Lees verder

Tweede vaccinatie WZC Egmont in thema van liefde
Vrijdag 12 februari was een bijzondere dag in het Woonzorgcentrum Egmont. Drie weken na de eerste vaccinatieronde, werden bewoners en medewerkers gevaccineerd met de tweede dosis van het coronavaccin. Een dag waar iedereen heel hard naar uitkeek en die werd dan ook feestelijk ingekleed, in het thema van Valentijn.
Lees verder

Stad Zottegem werft aan!
OCMW Zottegem gaat over tot de aanwerving van een (m/v/x) Kinderbegeleider ZIBO (jobstudent). Solliciteren kan tot en met dinsdag 23 maart 2021 om 12.00 uur 's middags.
Lees verder

Bibliotheek Zottegem opent opnieuw de deuren, op afspraak
Bibliotheek Zottegem opent opnieuw de deuren vanaf maandag 22 februari. Op afspraak, met aangepaste openingsuren en met een volledige scheiding van de jeugd- en volwassenenafdeling. Er worden extra maatregelen toegepast om het coronavirus geen enkele kans te geven, maar we kunnen de deuren van onze stedelijke bibliotheek terug een beetje open zetten. Alle medewerkers van de bib kijken er met heel veel goesting naar uit om iedereen veilig te mogen ontvangen. Hier lees je in het kort wat je mag verwachten, een volledig overzicht van alle maatregelen vind je op bibliotheek zottegem.bibliotheek.be.
Lees verder