Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen.

donderdag 11 februari 2021

Gemeente Mol: Enquête ‘inkomens en levensomstandigheden’ door statistiekbureau Statbel

Enquête 'inkomens en levensomstandigheden' door statistiekbureau Statbel

Statbel, het Belgische statistiekbureau houdt van februari tot en met juni een enquête over de inkomens en levensomstandigheden bij een aantal geselecteerde gezinnen uit onze gemeente. Door de coronacrisis komen de enquêteurs niet ter plaatse, maar nemen ze telefonisch het interview af. De gezinnen die geselecteerd zijn, ontvangen een brief met de nodige informatie en krijgen een vergoeding van 30 euro. Het doel van de enquête is om het sociale beleid mee te helpen evalueren en plannen. Gezien het belang van het onderzoek, roept het gemeentebestuur alle geselecteerden op om deel te nemen.

Lees verder

Gemeentebestuur legt wervingsreserve aan voor halftijdse poetsmedewerkers

Het gemeentebestuur legt een wervingsreserve aan voor halftijdse technisch assistenten poets voor woonzorgcentrum Ten Hove en de gemeentelijke gebouwen. Het gaat in beide gevallen over een contract van bepaalde duur voor minimum drie maanden, niveau D, salarisschaal D1-D3. Heb je interesse? Solliciteer via het online sollicitatieformulier. Meer info vind je op www.gemeentemol.be/vacatures.

Lees verder

Nog vrije plaatsen voor Grabbelpas krokusvakantie. Schrijf nu in!

Er zijn nog vrije plaatsen voor de Grabbelpasactiviteit Europabuffet tijdens de krokusvakantie. Je kan je kind online inschrijven op www.gemeentemol.be/sport. Lukt online inschrijven niet? Neem dan contact op met de dienst jeugd en sport via 014 33 05 10 om een afspraak te maken. Let op: door de nieuwe maatregelen rond georganiseerde buitenschoolse activiteiten beperken kinderen zich tot één activiteit!

Lees verder

Knotten bomen Hofstraat, Kerkstraat, Platanenlaan en Vieille Montagnestraat

Vanaf maandag 15 februari start een externe firma in opdracht van het gemeentebestuur met het knotten van de bomen in de Hofstraat (Centrum), Kerkstraat, Platanenlaan en Vieille Montagnestraat (Wezel). De werken zorgen tijdelijk voor beperkte hinder: ter hoogte van de mobiele werf moet alle verkeer over één rijstrook. Als alles volgens planning verloopt, zijn de werken op donderdag 4 maart afgerond.

Lees verder