Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen.

vrijdag 12 februari 2021

Gemeente Mol: Bewoners woonzorgcentrum Ten Hove bedanken verzorgers met ‘Ik zien aw geire’

Bewoners woonzorgcentrum Ten Hove bedanken verzorgers met 'Ik zien aw geire'

Tijdens deze projectweek 'Ik zien aw geire' zetten de bewoners van woonzorgcentrum Ten Hove het personeel één week lang in de bloemetjes. Team ergo-animatie organiseerde samen met de bewoners verschillende hartverwarmende acties om het personeel te bedanken voor de goede zorgen. Ondanks deze moeilijke tijden en strenge maatregelen geven de verzorgers nog steeds elke dag het beste van zichzelf. Kortom: de bewoners van woonzorgcentrum Ten Hove zien het personeel geire, en ook andersom!

Lees verder

5.260 euro infrastructuursubsidie voor brandveiliger gemeenschapshuis Gompel

Gemeenschapshuis Gompel krijgt van het gemeentebestuur een infrastructuursubsidie van 5.260 euro. Op basis van het subsidiereglement 'infrastructuurfonds gemeenschapshuizen' diende Parochiaal Comité Gompel een subsidieaanvraag in. Met deze subsidie erkent het gemeentebestuur het belang van dit gemeenschapshuis voor het lokale dorpsleven in dit gehucht.

Lees verder

Verras je valentijntje en steun horecazaken via www.moltafeltthuis.be/valentijn

Hoe kan je beter je liefde tonen dan door een lokaal ontbijt, aperitief of diner bij je thuis te organiseren voor je geliefde? Onze horecazaken werken in februari speciaal voor valentijn romantische arrangementen uit. Als je thuis een lokale valentijnsspecial op het menu zet via www.moltafeltthuis.be/valentijn laat je bovendien ook zien dat je onze horecazaken graag ziet! In de maand van de liefde kan er nooit teveel romantiek zijn, toch?

Lees verder

Schaatsen verboden op meren en waterplassen wegens levensgevaarlijk!

Het gemeentebestuur verbiedt het schaatsen op meren en waterplassen in onze gemeente. Ook al vriest het dat het kraakt, door de stroming is het ijs onvoldoende bevroren. De kans dat je erdoor zakt is groot en bovendien is het levensgevaarlijk. Ook het Zilvermeer verbiedt om op het ijs te gaan. Ploeteren in de sneeuw, slibberen of glijden met de slee in de speeltuin van het Zilvermeer zijn wel toegelaten, mits het naleven van de coronamaatregelen. De beslissing werd genomen in samenspraak met de gemeentelijke veiligheidscel (Mol). De politie houdt toezicht op het naleven van dit schaatsverbod.

 

Lees verder