Doorgaan naar hoofdcontent

Football Talk. Wedstrijden van zondag in 1B uitgesteld door gure weersvoorspellingen, ook in Eredivisie wordt morgen ...

HLN
Football Talk. Wedstrijden van zondag in 1B uitgesteld door gure weersvoorspellingen, ook in Eredivisie wordt morgen niet gevoetbald
Door het voorspelde winterweer worden de wedstrijden in 1B die voorzien waren voor morgen/zondag uitgesteld naar een latere datum. Dat meldt de Pro League. In 1A gaan de matchen voorlopig wel gewoon door.
Lees verder

Nieuwe ondervoorzitters N-VA verkozen: Valerie Van Peel en Lorin Parys halen het van Theo Francken
Kamerlid Valerie Van Peel en Vlaams parlementslid Lorin Parys zijn door de partijraad verkozen als nieuwe ondervoorzitters van de N-VA. Theo Francken strandde tijdens de digitale stemming op de derde plaats.
Lees verder

Zware explosie in garage in Bordeaux: bejaarde zwaargewond, vrouw na uren zoeken nog steeds vermist
Bij een grote explosie in een gebouw in de Franse stad Bordeaux is een bejaarde persoon zwaargewond geraakt. Twee mensen raakten vermist, waarvan intussen één persoon levend van onder het puin werd gehaald, meldt de brandweer. Een gasexplosie blijkt uit eerste vaststellingen aan de basis van de ontploffing te liggen, al wordt de oorzaak op dit moment nog verder onderzocht.
Lees verder

LIVE NOORDZEECROSS. Stelt Toon Aerts eindzege in Superprestige veilig?
Met de Noordzeecross in Middelkerke staat deze namiddag de laatste Superprestige-manche van het seizoen op het programma. Betsema won bij de vrouwen terwijl wereldkampioene Brand de eindzege op zak stak. Bij de mannen hoopt Toon Aerts zijn leidersplaats vast te houden. Volg de Noordzeecross hier LIVE!
Lees verder

Red Lions weten opnieuw raad met Spanje: eindzege Pro League wenkt
Opdracht opnieuw volbracht voor de Red Lions. In de tweede wedstrijd om de Pro League tegen Spanje, waarin John-John Dohmen zij 400 ste cap vierde, wonnen de jongens van bondscoach Shane McLeod deze keer met 0-2. De eindwinst in de prestigieuze Pro League is nu zeer dicht bij. Wat deze competitie betreft kunnen de Lions nu even achterover leunen. De volgende opdracht staat pas op 22 mei tegen Argentinië op het programma.
Lees verder

Trump opnieuw actief op sociale media met provocerende brief op rechts platform Gab
Donald Trump is terug actief op sociale media. De oud-president van de Verenigde Staten gebruikt het rechtse platform Gab om van zich af te bijten in de afzettingsprocedure tegen hem. Het is voor het eerst in een maand dat Trump online weer van zich laat horen, nadat hij op verschillende platformen werd verbannen na de dodelijke rellen in en rond het Capitool.
Lees verder

LIVE. Real trekt zonder Hazard, maar met Courtois naar rode lantaarn
• La Liga • Aftrap: 16u15 • El Alcoraz • Real zonder de geblesseerde Hazard, maar met Courtois
Lees verder

Van knullige drumbands tot topartiesten met politieke statements: zo groeide de halftime show van de Super Bowl uit tot hét popspektakel van het jaar
Wat begon als een bescheiden intermezzo in de Super Bowl, de finale van de American-footballcompetitie, is uitgegroeid tot het allergrootste mondiale muziekspektakel. Zondag neemt zanger The Weeknd (30) de befaamde halftime shows voor z'n rekening. Hoe de Canadees zijn wereldhit 'Blinding Lights' ook vertolkt, zijn woorden liggen nu al op een goudschaal. Want de popshow van het jaar heeft ook steeds meer een politieke lading gekregen.
Lees verder

Wedstrijden van zondag in 1B uitgesteld door gure weersvoorspellingen, ook in Eredivisie wordt morgen niet gevoetbald
Door het voorspelde winterweer worden de wedstrijden in 1B die voorzien waren voor morgen/zondag uitgesteld naar een latere datum. Dat meldt de Pro League. In 1A gaan de matchen voorlopig wel gewoon door.
Lees verder

LIVE NOORDZEECROSS. Toon Aerts kent offday en dreigt eindzege in Superprestige kwijt te spelen, trio van Pauwels Sauzen is weg!
Met de Noordzeecross in Middelkerke staat deze namiddag de laatste Superprestige-manche van het seizoen op het programma. Betsema won bij de vrouwen terwijl wereldkampioene Brand de eindzege op zak stak. Bij de mannen hoopt Toon Aerts zijn leidersplaats vast te houden. Volg de Noordzeecross hier LIVE!
Lees verder

LIVE. Skulason test positief bij KVO en ontbreekt tegen STVV, kustploeg met volledig Belgische verdediging
• Jupiler Pro League • Aftrap: 16u15 • Diaz Arena • Zet STVV z'n opmars verder?
Lees verder

Ook acteur Corey Feldman beschuldigt Marilyn Manson nu van misbruik: "Hij wou me gebruiken als speeltje"
Het blijft beschuldigingen regenen aan het adres van Marilyn Manson (52). Nadat z'n ex-verloofde Evan Rachel Wood (33) eerder deze week verklaarde dat ze jarenlang door hem misbruikt werd, komen er steeds meer getuigenissen van andere vermeende slachtoffers boven water. Ook Corey Feldman (49), die als kindster acteerde in films als 'Stand By Me' en 'The Goonies', heeft nu op Instagram uitgehaald naar de zanger. "Hij was meer dan twintig jaar geobsedeerd door me."
Lees verder

Nederlanders gevraagd binnen te blijven tijdens "historische" sneeuwdump
Een winterprik kan in ons land een sneeuwlaag tot 15 centimeter veroorzaken. In Nederland wordt echter tot 30 centimeter sneeuw verwacht. Het is er dan ook 'alle hens aan dek'. Mensen in heel Nederland krijgen het advies binnen te blijven. Coronatest en -vaccinatielocaties zijn gesloten, waardoor 40.000 mensen een nieuwe afspraak krijgen. Intussen blijven de coronaregels gelden: sneeuwballen gooien mag alleen binnen het gezin.
Lees verder

Ooh la la! Stylist Marieke De Pauw geeft tips voor sexy lingerie op maat van elk lichaam
Verleidelijke lingerie en Valentijnsdag, de twee horen samen. Net als peper en zout, zee en zand of Suske en Wiske. Nog op zoek naar een prachtig setje waar jij je volledig goed in voelt? Styliste Marieke De Pauw geeft enkele praktische tips. Zo weet jij als geen ander het spel der verleiding te spelen.
Lees verder

Karim en Roshina uit 'Temptation Island' zetten punt achter relatie: "Ik had haar niet mogen bedriegen"
Karim en Roshina, die vorig jaar als koppel deelnamen aan 'Temptation Island', hebben hun relatie verbroken. Dat maakt de spierbundel zelf bekend op Instagram. "Onze relatie was niet gezond", schrijft hij in z'n Stories. "Door mijn overspel is Roshina depressief geworden en kampte ze met agressieproblemen."
Lees verder

Chinezen brengen eerbetoon aan klokkenluider corona-uitbraak
Duizenden Chinezen hebben op sociale media een eerbetoon gebracht aan Li Wenliang, een van eerste artsen die publiekelijk alarm sloeg over de uitbraak van het coronavirus en een jaar geleden aan Covid-19 overleed. Li en een aantal andere dokters plaatsten in december 2019 berichten online waarin zij waarschuwden voor een virus dat leek op SARS. Zij werden toen door de politie gewaarschuwd voor het verspreiden van "geruchten".
Lees verder

Ondanks offday pakt Toon Aerts op de valreep eindzege in Superprestige, Sweeck boekt emotionele zege in slotmanche Middelkerke
Het werd een uiterst spannende strijd, maar Toon Aerts heeft ondanks een offday de eindzege in de Superprestige gewonnen. De slotmanche in Middelkerke was voor Laurens Sweeck, die zijn emoties bij het overschrijden van de finish niet de baas kon. Hij verloor deze week zijn schoonpapa.
Lees verder

LIVE. Beke: "Gemiste kans dat kotbubbels er niet gekomen zijn" - AstraZeneca-vaccin gaat naar deze groepen, dit weekend eerste levering 80.000 dosissen
Het Overlegcomité heeft gisteren beslist dat de kappers opnieuw aan de slag mogen op 13 februari. Voor de horeca is het nog koffiedik kijken: volgens minister Frank Vandenbroucke is een opening op 1 maart "ondenkbaar". Volg alle ontwikkelingen over het coronavirus in dit liveblog.
Lees verder

Ganna heerst in Bessèges na ferm nummer, Wellens trekt als leider naar slottijdrit
Filippo Ganna heeft met een ferm nummer de vierde rit in de Ster van Bessèges gewonnen. De Italiaanse wereldkampioen tijdrijden ontsnapte in de slotkilometers uit een kopgroep met onder meer Alberto Bettiol en Dries De Bondt. Tim Wellens trekt morgen als leider naar de afsluitende tijdrit in Alès.
Lees verder

Agentschap laat Armie Hammer vallen na kannibalisme-schandaal
Agentschap WME, een van de grote spelers in Hollywood, heeft gebroken met acteur Armie Hammer (34). Dat meldt The Hollywood Reporter. Het bedrijf vertegenwoordigde de acteur al jaren. De breuk is het gevolg van de beschuldigingen van onder meer kannibalisme aan het adres van Hammer.
Lees verder