Doorgaan naar hoofdcontent

“Altijd hetzelfde is ook maar saai”: na ‘The Masked Singer’ waagt Giovanni Kemper zich aan dance-muziek

HLN
"Altijd hetzelfde is ook maar saai": na 'The Masked Singer' waagt Giovanni Kemper zich aan dance-muziek
Na zijn tweede plaats in 'The Masked Singer', blijft Giovanni Kemper (29) zich verkleden. Met de Waalse DJ Kid Noize, die je herkent aan zijn apenmasker, maakt de zanger zijn eerste dancetrack.
Lees verder

Man kocht in 2013 een Toyota met bitcoin, maar dat had hij beter niet kunnen doen
De koers van de bitcoin steeg deze week met ruim tien procent, waardoor de virtuele munt nu bijna 50.000 dollar (41.252 euro) waard is. Het zet sommige dingen in perspectief. Zo hebben mensen die in het verleden hun bitcoins uitgaven aan bijvoorbeeld een nieuwe auto, nu ongetwijfeld een tikje spijt.
Lees verder

Utah en Lakers zetten hun zegereeksen verder, Doncic en Williamson schitteren
Utah Jazz en de LA Lakers blijven op dreef in de Western Conference van de NBA. Beide ploegen boekten een nieuwe overwinning. Utah won met 129-115 van de Milwaukee Bucks, de Lakers haalden het met 115-105 van de Memphis Grizzlies. Voor Utah was het hun zesde overwinning op rij, voor de Lakers de zevende zege na elkaar. In de tussenstand in het westen blijft Utah op kop, voor de Lakers.
Lees verder

Reizigers komen met de schrik vrij nadat vliegtuig van startbaan schuift
Een passagiersvliegtuig van Delta Airlines is woensdag van de startbaan geschoven op de internationale luchthaven van Pittsburgh (Pennsylvania). Aan boord waren 77 inzittenden. Niemand raakte gewond.
Lees verder

Gesprongen waterleiding in Herzele veroorzaakt spekglad kruispunt en metersdiep zinkgat
Een stukgevroren waterleiding veroorzaakte zaterdagochtend flink wat ellende in het Oost-Vlaamse Herzele. Duizenden liters water en modder stroomden aan het kruispunt 'Vierwegen' de Provincieweg op. Bij temperaturen van -8° Celsius veranderde de steenweg in een ijspiste.
Lees verder

Clubhouse is de nieuwe hit op sociale media: wat is het en wat kun je ermee?
De app Clubhouse is dé nieuwste sociale mediahit. Het exclusieve platform dat draait om live audio, groeide in relatief korte tijd uit tot een van de populairste netwerken van het moment. Maar wat is Clubhouse precies en wat maakt de app zo populair?
Lees verder

Happy Galentine's Day! Zo vier je volledig coronaproof de vriendschap tussen vrouwen
Valentijn? Vandaag, op 13 februari, is het Galentine's Day. Een dag waarop we onze vriendinnen vieren, en dat is belangrijker dan ooit. Want in tijden van social distancing en bubbels voelt een ode aan de vriendschap tussen vrouwen als een heerlijk warm bad. "Gezamenlijke uitjes zitten er nu niet in. Dat brengt een gemis met zich mee. Reden te meer om je vriendinnen extra aandacht te geven", zegt ook hoogleraar sociologie Beate Volker. Ze geeft originele tips voor een coronaproof girlsnight en vertelt hoe je verwaterde vriendschappen nieuw leven inblaast.
Lees verder

Opnames 'Ritueel' van Hans Herbots kunnen eindelijk van start
Zes maanden later dan gepland kunnen dan eindelijk de opnames beginnen van 'Ritueel', de nieuwste film van Hans Herbots (50) mét in de hoofdrol Marie Vinck (38). Dat staat te lezen in Het Nieuwsblad.
Lees verder

Vaccinproducent Moderna wil capaciteit van flacons met 50 procent verhogen
Het Amerikaanse biotechbedrijf Moderna heeft aan verschillende gezondheidsautoriteiten gevraagd of het de capaciteit van zijn flacons met 50 procent mag verhogen, zodat de vaccinatiecampagnes tegen het coronavirus kunnen versneld worden.
Lees verder

Geblesseerde Djokovic slaat training over in Melbourne door buikspierblessure
Novak Djokovic heeft een training overgeslagen door de buikspierblessure die de achtvoudig winnaar van de Australian Open gisteren opliep. Dat gebeurde in zijn partij van de derde ronde tegen de Amerikaan Taylor Fritz (ATP 31).
Lees verder

Gehandicapte jongen in ijzige kou achtergelaten in Nederland omdat familie niet meer voor hem kan zorgen
Een zwaar gehandicapte jongen is in de nacht van dinsdag op woensdag in de vrieskou achtergelaten voor een brandweerkazerne in het Nederlandse Rijswijk, bij Den Haag. De jongeman werd onderkoeld aangetroffen in zijn rolstoel. Hij had een briefje bij zich waarin staat dat zijn familie dakloos is en zijn moeder niet meer voor hem kan zorgen.
Lees verder

Nog geen plannen voor Valentijn in lockdown? Laat je inspireren door deze celebs: "We huren een babysit in, ook al kunnen we nergens naartoe"
Hoewel celebs zich doorgaans nogal graag uitsloven met Valentijn, moeten ook zij het door de wereldwijde pandemie met véél minder doen dit jaar. Op de filmset, in de auto of bij de mama: dit zijn de plannen van de rich & famous.
Lees verder

Zestig jaar na de crash van Sabenavlucht 548: de grootste vliegramp uit de Belgische geschiedenis
Maandag zal het zestig jaar geleden zijn dat de bakker van Kampenhout de straat opliep: "Er is ne vlieger gevallen op 't Lemmeken! Ne grote, met straalmotoren, zo één van die moderne!" Armwiekend en schreeuwend trok de bakker door het dorp, en overal waar hij passeerde kwamen de mensen naar buiten. De crash van de Boeing 707 van Sabena is tot vandaag de grootste vliegramp uit de Belgische geschiedenis. Alle inzittenden – onder hen het volledige Amerikaanse kunstschaatsteam – kwamen om.
Lees verder

Hoofdrolspelers GameStop-saga ondervraagd door Amerikaanse Huis van Afgevaardigden
Een commissie van het Amerikaanse Huis van Afgevaardigden zal de hoofdrolspelers ondervragen rond de opmerkelijke stijging van de aandelen van GameStop en een aantal andere fondsen. Onder meer de medeoprichter van forumsite Reddit, topmannen van verschillende beleggingsfondsen en de leider van beursbemiddelaar Robinhood worden gehoord.
Lees verder

IN KAART. Besmettingen dalen verder in alle provincies, behalve in Namen. Bekijk hier de situatie in uw regio
Het aantal nieuwe besmettingen met het coronavirus blijft dalen. In alle provincies zakken de cijfers, behalve in Namen, waar nog een stijging van 7 procent te zien is. Limburg tekent de grootste daling op met ruim 35 procent. Deze grafieken en kaarten tonen hoe de situatie in uw provincie en gemeente evolueert.
Lees verder

Paris Hilton en vriend Carter Reum schitteren samen in nieuwe videoclip: "Eindelijk heeft het woord liefde een betekenis"
Een mooier Valentijnscadeau kon Paris Hilton (39) niet geven aan haar grote liefde. Haar nummer 'Heartbeat' uit 2016 werd onder handen genomen met een nieuwe videoclip waarin Paris én haar vriend Carter Reum (40) samen in te zien zijn. Romantiek van de bovenste plank.
Lees verder

Valentijn vieren met de Romeo's: "Met ons livestreamconcert brengen we de romantiek in huis"
Gezellig op restaurantbezoek gaan, zit er niet in deze Valentijn. Om toch wat romantiek in de huiskamer te brengen, hebben de Romeo's een oplossing bedacht. De groep brengt die dag een valentijnsconcert, dat via livestream gratis te volgen is.
Lees verder

Een eigen homefitness: welke spullen en apps heb je zeker nodig en wat kost het? Topkinesist Lieven Maesschalck geeft advies
Fitbikes en crosstrainers waren wekenlang uitverkocht omdat iedereen een thuisfitness wil nu de gyms gesloten zijn. Maar wat heb je nu echt nodig? En is een duur toestel ook beter dan een goedkoop? "Het mooie aan een homefitness is dat je zelf bepaalt hoeveel geld je uitgeeft, 20 euro of duizenden euro's", zegt kinesist Lieven Maesschalck.
Lees verder

Wellens gaat niet van start in koninginnenrit Ronde van de Provence, die ondanks sneeuwval doorgaat
Tim Wellens stapt uit de Ronde van de Provence. De 29-jarige Belg van Lotto-Soudal sukkelt met een verkoudheid en heeft keelpijn. Wellens wil geen risico's nemen met oog op de Omloop, die op 27 februari op het programma staat.
Lees verder

AS-coach Beñat San José voor Waasland-Beveren - Eupen: "Dreamland of the middle of nowhere"
Waasland-Beveren staat niet alleen laatst, ook qua puntenwinst op eigen veld bengelt het helemaal onderaan met een povere 7 op 36. Daartegenover heeft Eupen op verplaatsing al meer punten behaald dan POI-kandidaten Anderlecht en KV Oostende.
Lees verder