Doorgaan naar hoofdcontent

Wolf bijt damhert dood in Eksel

HLN
Wolf bijt damhert dood in Eksel
In een weide aan de Kiefhoekstraat in Eksel heeft een wolf toegeslagen. Het dier beet een damhertje dood.
Lees verder

Handig voor al wie geregeld in slaap valt met Netflix nog op? Streamingdienst test timerfunctie
Netflix voert momenteel in zijn Android-app een test uit met een timerfunctie. Dat meldt Tweakers. Gebruikers kunnen de timer instellen en nadat hij afloopt, stopt de app. De functie lijkt met name handig voor gebruikers die voor het slapengaan nog iets kijken op Netflix. En ook voor ouders lijkt het een mogelijk interessante functie.
Lees verder

Lang blijft maar gaan, hallo Frank de Boer? "Het grote Oranje is een jongensdroom"
Wie of wat stopt Noa Lang (21)? Wééral beslissend als doelpuntenmaker en als aangever, wat zijn totaal op 9 goals en 7 assists brengt. Sinds zijn 'doublette' tegen Eupen op tweede kerst was de Nederlander nu 9 keer bepalend in 7 wedstrijden. Cijfers die doorgaans goed zijn voor een Gouden Schoen, en straks ook voor een selectie voor Oranje. Hallo Frank De Boer?
Lees verder

Advocaten Bart De Pauw: "Verbaasd dat burgerlijke partijen geen bezwaar hebben tegen openen enveloppe"
De advocaten van Bart De Pauw laten in een persmededeling weten dat ze verbaasd zijn over de berichtgeving dat de burgerlijke partijen zich niet meer verzetten tegen het openen van een verzegelde enveloppe die in het dossier zit. In die enveloppe zitten de notities van de preventieadviseur van de VRT, waar actrices Maaike Cafmeyer en Liesa Naert hun verhaal aan vertelden en waarmee het dossier tegen de televisiemaker aan het rollen ging.
Lees verder

Deze week in 'Familie': Hanne vindt haar weg niet meer in 'Familie-land' en grote medische ellende voor Amélie
Het wordt een bewogen week in 'Familie'. Met verrassende plotwendingen, medische miserie en een hoofdrolspeelster die zich verraden voelt en zich niet kan integreren in Familie-land.
Lees verder

LIVE. Anderlecht en Gent rusten bij 0-0 na erg matige eerste helft
• Jupiler Pro League • Aftrap: 18u15 • Lotto Park • Gent-coach Hein Vanhaezebrouck keert voor het eerst sinds ontslag terug naar Anderlecht
Lees verder

Basisscholen en kinderopvang vanaf 8 februari weer open in Nederland
De basisscholen en de kinderopvang gaan vanaf 8 februari weer open in Nederland. Dat hebben onderwijsminister Arie Slob en minister van Kinderopvang Wouter Koolmees zondag gezegd na corona-overleg. Wel zal er in het Nederlandse onderwijs gewerkt worden met sneltesten, meldt Slob.
Lees verder

Gewapende psychiatrische patiënt gearresteerd na steekpartij: 58-jarige vrouwelijke slachtoffer in levensgevaar
De buurtbewoners van het psychiatrisch centrum Sint-Amadeus in Mortsel werd vanavond gevraagd binnen te blijven. In de kliniek heeft zich een steekpartij voorgedaan tussen een 28-jarige man en een 58-jarige medebewoonster. De dader kon daarna even ontsnappen en was nog steeds gewapend. De politie heeft hem ondertussen kunnen vatten.
Lees verder

Gewapende patiënt ontsnapt uit psychiatrie in Mortsel, bewoners gevraagd binnen te blijven
De buurtbewoners van het psychiatrisch centrum Sint-Amadeus in Mortsel wordt gevraagd binnen te blijven. In de kliniek heeft zich een steekpartij voorgedaan. Een bewoner die gewapend is, is daarbij kunnen ontsnappen.
Lees verder

Onze chef wielrennen ziet hoe Wout en WK's geen geslaagd huwelijk meer zijn: "En dit keer lag het aan het hoofd, niet aan de benen"
Het wilt tegenwoordig maar niet lukken voor Wout van Aert (26) op een wereldkampioenschap. Wéér tweede, net als op de weg in Imola, zo zag ook onze chef wielrennen Marc Ghyselinck. Van Aert moest in Oostende het hoofd buigen voor zijn eeuwige rivaal. "Natuurlijk was Van der Poel blij met zijn wereldtitel, maar... de vreugde ontbrak."
Lees verder

Salah schenkt Liverpool volle buit op het veld van West Ham
Liverpool heeft in de Premier League een uitstekende zaak gedaan. In tegenstelling tot concurrenten Man United en Leicester konden de Reds wél winnen. Dankzij de zege bij West Ham wipt Liverpool over Leicester naar de derde plek. Mo Salah was de grote man met twee doelpunten.
Lees verder

LIVE. Kompany grijpt in met dubbele wissel, enter Diaby en Mukairu
• Jupiler Pro League • Aftrap: 18u15 • Lotto Park • Gent-coach Hein Vanhaezebrouck keert voor het eerst sinds ontslag terug naar Anderlecht
Lees verder

Britse oorlogsveteraan 'Captain Tom' (100) getroffen door corona
De Britse oorlogsveteraan Captain Tom Moore (100) is besmet geraakt met het coronavirus. De man werd eerder wereldberoemd dankzij een opvallende inzamelingsactie waarmee hij al wandelend door zijn achtertuin ruim 38 miljoen pond (zo'n 42 miljoen euro) inzamelde voor de strijd tegen Covid-19.
Lees verder

Transfer Talk. KRC Genk zet in op Juklerød - Eupen anticipeert op vertrek De Wolf - STVV haalt Japanner met twee caps
De tijd dringt, want tot en met 1 februari, morgen dus, loopt in België de wintertransferperiode. Halen onze clubs nog die broodnodige versterking? Of geraken ze alsnog van die overbodige speler verlost? En ook in het buitenland zullen er nog deals worden gemaakt. De belangrijkste transfergeruchten en de officiële deals ontdekt u in onze Transfer Talk!
Lees verder

Tissoudali nu toch op een zucht van AA Gent
Tarik Tissoudali (27) staat nu wel héél dicht bij een overstap naar AA Gent. Tissoudali's medische keuring in Gent is vanmiddag succesvol verlopen. Tegelijk bleek het late transferoffensief dat het DC United van Hernan Losada deed vergeefse moeite. Op een paar punten en komma's na is de deal met de Buffalo's rond.
Lees verder

LIVE (20u15). Trossard en Alderweireld beiden in de basis in onderling duel
• Premier League • Aftrap: 20u15 • American Express Community Stadium • Tottenham moet winnen om voeling met top vier niet te verliezen
Lees verder

Geen opwinding, geen goals, geen winnaar: Anderlecht-AA Gent deed pijn aan de ogen
Een gelijkspel waar beide ploegen niets mee opschieten. En een prestatie waar geen van beide coaches blij mee kan zijn. Anderlecht en AA Gent hielden elkaar op 0-0 in een teleurstellende topper. Allerminst play-off 1-niveau.
Lees verder

LIVE DARTS. Wereldkampioen Price en King bezig aan hun halve finale
Een dagje vol darts. Nadat deze namiddag de kwartfinales werden afgewerkt, is het nu tijd voor de halve finales (Price-King en Clayton-Wright en). De finale wordt aansluitend gespeeld. Op VTM 2 en in onderstaande liveblog hoeft u uiteraard niets te missen van de ontknoping.
Lees verder

LIVE. Trossard schiet Brighton op voorsprong tegen Tottenham
• Premier League • Aftrap: 20u15 • American Express Community Stadium • Tottenham moet winnen om voeling met top vier niet te verliezen
Lees verder

Astrazeneca levert nu toch meer dosissen van zijn vaccin aan EU
Astrazeneca wil volgens de Europese Unie in het eerste kwartaal nu toch meer dosissen van zijn vaccin aan de EU leveren dan aangekondigd. Er komen 9 miljoen dosissen bij, wat het totaal op 40 miljoen brengt, deelde de voorzitster van de Europese Commissie, Ursula von der Leyen, op Twitter mee. Dat is wel nog maar de helft van de 80 miljoen dosissen die oorspronkelijk waren toegezegd.
Lees verder