Doorgaan naar hoofdcontent

LIVE. GOAL! Frey zet Waasland-Beveren vanaf de stip op gelijke hoogte na geweldige openingstreffer van Lamkel Zé

HLN
LIVE. GOAL! Frey zet Waasland-Beveren vanaf de stip op gelijke hoogte na geweldige openingstreffer van Lamkel Zé
• Aftrap: 20u45 • Bosuilstadion • 25ste speeldag Jupiler Pro League • Antwerp is 3de met 40 punten, Waasland-Beveren is laatste met 21 punten
Lees verder

Rusland veroordeelt broer Navalny tot twee maanden huisarrest
De broer van de Russische opposant Alexey Navalny is vandaag veroordeeld tot twee maanden huisarrest. De uitspraak van de rechtbank in Moskou kwam er net voor de grootschalige betogingen die de tegenstanders van president Vladimir Poetin zondag plannen.
Lees verder

LIVE MASTERS DARTS. Van den Bergh moet achtervolgen, kan hij het tij nog keren? volg het hier of kijk live op VTM 2
Dimitri Van den Bergh (26) is omstreeks 21u15 begonnen aan zijn eerste ronde van de Masters. Hij neemt het op tegen de nummer 23 van de wereld, Chris Dobey (30). De wedstrijd is live te volgen op VTM 2, maar ook hier hoeft u niets van de wedstrijd te missen! Alle info over de Masters Darts vindt u in DIT DOSSIER.
Lees verder

Na chaos in Nederland: ook Vlaamse steden bereiden zich voor op rellen
De rellen in Nederland houden ons nu al een kleine week in de ban. Vol verbijstering zagen we hoe herrieschoppers er in verschillende steden winkels leegplunderden en ramen aan diggelen sloegen. Elk bushokje moest eraan geloven, geen zitbank bleef onbeschadigd. Na zoveel chaos bij onze noorderburen rijst de vraag bij ons: mogen wij ons ook aan zoveel geweld verwachten? Heel wat Vlaamse steden beslisten alvast hun voorzorgen te nemen.
Lees verder

Dan Karaty heeft zicht in linkeroog al voor de helft terug: "Het gaat de goede kant op"
Dan Karaty (44) herstelt goed van zijn oogaandoening. Het zicht in zijn linkeroog is al voor zo'n zestig tot zeventig procent teruggekeerd. Dat vertelde de choreograaf in RTL Boulevard.
Lees verder

Dit stond er op het briefje dat Didier Lamkel Zé toonde na zijn wereldgoal tegen Waasland-Beveren
Z'n goal was fantastisch, z'n viering op z'n Lamkel Zés. Nadat de Kameroener Antwerp met een pegel vanaf zo'n dertig meter in de kruising op voorsprong had gezet tegen Waasland-Beveren, liep hij naar de zijlijn en toverde hij een briefje tevoorschijn. "Bertoua, je suis là" ofte "Bertoua, hier ben ik" stond daarop geschreven. Bertoua is de geboorteplaats van het 'enfant terrible'. Een boodschap voor het thuisfront, dus. Ploegmakker Dylan Batubinsika was er evenwel snel bij om het papiertje uit de handen van Lamkel Zé te trekken.
Lees verder

Dimitri Van den Bergh roemloos onderuit in eerste ronde van de Masters: "De zenuwen namen het over"
Het debuut van Dimitri Van den Bergh (26) op de Masters Darts duurde maar goed een halfuurtje. Onze landgenoot kwam nooit in zijn ritme tegen de Brit Chris Dobey. Hij knokte nog terug tot 2-2, maar daarna was het over en out en won Van den Bergh geen enkele leg meer. "De teleurstelling is groot omdat ik weet dat ik beter kan."
Lees verder

En het is al voorbij: Dimitri Van den Bergh roemloos onderuit in eerste ronde van de Masters
Het heeft niet mogen zijn voor Dimitri Van den Bergh. Op de Masters ging hij in de eerste ronde onderuit tegen de Engelsman Chris Dobey. 'Dancing Dimi' werd van bij het begin bij de keel gegrepen en kwam nooit in zijn spel. Dobey maakte het koel af: 2-6.
Lees verder

Frankrijk sluit vanaf zondag grenzen voor reizigers van buiten EU
Frankrijk sluit vanaf zondag middernacht zijn grenzen voor alle reizigers die niet vanuit de Europese Unie komen. Dat heeft premier Jean Castex aangekondigd.
Lees verder

LIVE. Daar is Lamkel Zé weer! Met zijn tweede goal van de avond brengt hij Antwerp weer op voorsprong
• Aftrap: 20u45 • Bosuilstadion • 25ste speeldag Jupiler Pro League • Antwerp is 3de met 40 punten, Waasland-Beveren is laatste met 21 punten
Lees verder

Code geel: KMI waarschuwt voor gladde wegen
Het KMI waarschuwt voor gladde wegen in het hele land. Regen gaat 's morgens vanaf het noorden geleidelijk over in sneeuw. In de voormiddag valt er in het noorden van het land smeltende sneeuw of sneeuw. In de namiddag gaat het ook sneeuwen in het centrum van het land, in het zuiden pas 's avonds. De sneeuwhoeveelheden kunnen variëren tussen 1 en 5 cm.
Lees verder

President Italië wil gebroken regeringscoalitie lijmen
De Italiaanse president Sergio Mattarella wil de gebroken regeringscoalitie van premier Conte lijmen. Hij vestigt zijn hoop op de voorzitter van de Italiaanse Tweede Kamer, Roberto Fico. Fico is lid van een van de coalitiepartijen en zou moeten bemiddelen, melden Italiaanse media.
Lees verder

Lamkel Zé met twee goals belangrijk voor Antwerp in zege tegen Waasland-Beveren, dat zich kranig verweert op de Bosuil
Antwerp heeft met de nodige moeite gewonnen tegen Waasland-Beveren. Het werd 3-2 op de Bosuil, onder meer na twee goals van Didier Lamkel Zé. Antwerp is door de zege voorlopig alleen tweede.
Lees verder

Onze Antwerp-watcher over Lamkel Zé: "No way dat Vercauteren hem laat gaan"
Ze gaan hem houden. Maandag sluit de wintermercato haar deuren, maar het zou ons verbazen mocht Antwerp Didier Lamkel Zé nog van de hand doen. Met twee doelpunten - waaronder een absolute wereldgoal - bezorgde hij Antwerp een nieuwe driepunter. Frank Vercauteren stelt z'n veto, toch?
Lees verder

Black Lives Matter-beweging genomineerd voor Nobelprijs voor de Vrede
De Black Lives Matter-beweging is dit jaar genomineerd voor de Nobelprijs voor de Vrede. Het Noorse parlementslid Petter Eide diende de nominatie in, vanwege het wereldwijd verspreiden van de oproep om racisme systematisch aan te pakken. Dat meldt The Guardian.
Lees verder

Toezichtsraad Facebook vindt "verwijderbeleid" fout
Een toezichtsraad van de sociale mediagigant Facebook is na maanden onderzoek tot de conclusie gekomen dat vier van de eerste vijf onderzochte verwijderde boodschappen onterecht door de 'bedrijfscensoren' werden geschrapt. Dat betreft volgens de raad ook berichten die volgens de censoren verwijderd moesten worden omdat ze haat zouden prediken of in hun ogen schadelijke informatie over Covid-19 bevatten.
Lees verder

LIVE (20u45). Wint Inter ook tegen Benevento?
• Speeldag 20 • Serie A • Giuseppe Meazza • Aftrap: 20u45
Lees verder

LIVE (18u). Leidt Pirlo Juventus naar de zege tegen het Sampdoria van Ranieri?
• Serie A • Aftrap: 18u • Speeldag 20 • Ref: Michael Fabbri
Lees verder

LIVE (15u). Serie A-leider AC Milan gaat op bezoek bij Bologna
• Serie A • Aftrap: 15u • Ref: Daniele Doveri • Stadio Renato Dell'Ara
Lees verder

LIVE (18u30). Wint Man United de topper op het veld van Arsenal?
• Premier League • Speeldag 21 • Emirates Stadium • Ref: Michael Oliver
Lees verder