Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen.

vrijdag 15 januari 2021

Gemeente Mol: Gemeentebestuur legt wervingsreserve aan maatschappelijk werker seniorenplus

Gemeentebestuur legt wervingsreserve aan maatschappelijk werker seniorenplus

Het gemeentebestuur stelt een wervingsreserve open voor een voltijds maatschappelijk werker seniorenplus. Het is een functie in contractueel dienstverband, niveau B, salarisschaal B1-B3, voor mogelijke toekomstige en tijdelijke vacatures. Solliciteren kan tot en met 27 januari 2021 via het online sollicitatieformulier of per post aan gemeentebestuur Mol, afdeling personeel, Molenhoekstraat 2, 2400 Mol. Meer info vind je op www.gemeentemol.be/vacatures.

Lees verder

Gemeentebestuur legt wervingsreserve aan voor technisch assistent magazijn

Het gemeentebestuur legt een wervingsreserve aan voor een periode van 6 maanden voor de functie van technisch assistent magazijn. Het gaat over een functie in niveau D, salarisschaal D1-D2-D3, voor mogelijke toekomstige vacatures in contractueel dienstverband voor bepaalde en onbepaalde duur. Solliciteren kan tot en met 31 januari 2021 via het online sollicitatieformulier of per post aan gemeentebestuur Mol, afdeling personeel, Molenhoekstraat 2, 2400 Mol. Meer info vind je op www.gemeentemol.be/vacatures.

Lees verder

Gemeentebestuur zoekt deeltijds begeleider buitenschoolse kinderopvang

Het gemeentebestuur zoekt een deeltijds begeleider buitenschoolse kinderopvang (19 of 25 uur/week). Het gaat om een contract voor bepaalde duur (3 maanden met kans op verlenging), niveau D met een spoedige indiensttreding. Er wordt een werfreserve aangelegd. Interesse? Solliciteer dan ten laatste op 31 januari 2021 via het online sollicitatieformulier

Lees verder

Kinderopvang nodig tijdens krokusvakantie? Online reserveren vanaf 23 januari

Inschrijven voor de buitenschoolse kinderopvang in de krokusvakantie verloopt via de online reservatiesoftware i-school. Heb jij tijdens de krokusvakantie, van 15 tot 19 februari, kinderopvang nodig? Vanaf zaterdag 23 januari om 9 uur kan je online reserveren tot en met de werkdag voor het opvangmoment (11 uur).

Lees verder