Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen.

dinsdag 19 januari 2021

Gemeente Brecht: Nieuwe vacature: omgevingsambtenaar

Nieuwe vacature: omgevingsambtenaar
Het gemeentebestuur van Brecht is op zoek naar een voltijdse contractuele omgevingsambtenaar (A1a-A3a). Je bent als expert omgevingsambtenaar medeverantwoordelijk voor de complexere omgevingsvergunningen. Je bent, samen met de co√∂rdinator ruimtelijke ontwikkeling, mede verantwoordelijk voor de operationele werking van de dienst omgeving. Interesse? Je kandidaat stellen kan tot 16 februari 2021.
Lees verder

Gemeenschapscentrum Jan vander Noot als nieuw administratief centrum met gemeenschapsfunctie
Het huidige gemeentehuis van Brecht werd oorspronkelijk in 1848 gebouwd en in 1980 kreeg het zijn huidige functie.
Lees verder

Provinciaal Vormingscentrum Malle als vaccinatiecentrum eerstelijnszone Voorkempen
De gemeente Brecht maakt samen met de gemeenten Malle, Schilde, Wijnegem, Zandhoven en Zoersel deel uit van de eerstelijnszone Voorkempen. In overleg met de 6 gemeenten en de eerstelijnszone is beslist om 1 vaccinatiecentrum voor de hele zone in te schakelen, namelijk het Provinciaal Vormingscentrum in Malle. Dit is zowel logistiek als operationeel de meest interessante site om maximaal te...
Lees verder

Streaming gemeenteraad mogelijk
De gemeenteraad is vanaf de zitting van 14 januari 2020 zowel fysiek (raadzaal, Mudaeusstraat 9, Brecht) als digitaal via stream bij te wonen.
Lees verder

Toekomstlaan wordt schoolstraat
In kader van de campagne 'Paraat voor de schoolstraat' deed de Vlaamse Overheid een oproep naar scholen om schoolstraten te organiseren. Op die manier wordt gestreefd naar gezonde en aangename schoolomgevingen met betere luchtkwaliteit, kansen voor vergroening, sociaal contact, beweging, duurzame verplaatsingen en verkeersveiligheid. Maria Middelares doet mee.
Lees verder