Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen.

dinsdag 26 januari 2021

Gemeente Aalter: Ondanks corona: bloedinzamelingen blijven ook in Aalter doorgaan

Gemeente Aalter
Ondanks corona: bloedinzamelingen blijven ook in Aalter doorgaan
1 op de 5 heeft ooit het Rode Kruis nodig. Misschien zelfs wel iemand waar je om geeft. Kom daarom bloed geven en red levens. En het duurt maar een kwartiertje …
Lees verder

Geef leprapati├źnten een toekomst en koop stiftjes tijdens Damiaanweekend
Jaarlijks organiseert de Damiaanactie een campagne voor een lepravrije toekomst met de verkoop van stiftjes. Dat is dit jaar niet anders, tijdens het campagneweekend van vrijdag 29, zaterdag 30 en zondag 31 januari 2021. In 2021 staat actieve opsporing centraal tijdens de campagne.
Lees verder

Ontdek de Gentse scholen tijdens infodagen
Maakt je kind volgend schooljaar de overstap van basisschool naar secundair? Dan denk je misschien aan een school in Gent ...Heel wat scholen organiseren nu infodagen zodat je kind alvast kan proeven van de sfeer. Het aanmeldingssysteem voor de scholen zal beschikbaar zijn op maandag 22 maart 2021.
Lees verder

Criteria 10 nieuwe kinderopvangplaatsen
Aalter heeft recht op 10 nieuwe kinderopvangplaatsen met subsidie inkomenstarief. Het LOK (lokaal overleg kinderopvang) stelde hiervoor alvast een aantal criteria op waaraan de kinderopvang moet voldoen. Geïnteresseerd om een dossier in te dienen? Neem de tijd om de voorwaarden even door te nemen.
Lees verder