Doorgaan naar hoofdcontent

De bloedband van Ella en Eva Daeleman: "We hingen erg aan elkaar, al maakten we ook hevig ruzie”

HLN
De bloedband van Ella en Eva Daeleman: "We hingen erg aan elkaar, al maakten we ook hevig ruzie"
Het middelste kind tussen Eva en Emma koestert haar zussen. Ella Daeleman over leren van, opkijken naar en vooral graag zien. "Tussen hen beiden zie ik mezelf als een rustig en dankbaar publiek."
Lees verder

Kasper (45) vindt in Engelse toeriste Megg zijn perfecte liefdesmatch: "We deden het op een tapijt gemaakt van kokosvezel tot onze knieën open lagen"
"Omdat ze nog maar net in de stad was aangekomen, stelde ik haar voor om haar de dag erop te gidsen. Ze keek me lang aan. Toen verscheen er een ondeugend lachje op haar gezicht. 'Ik dacht dat we morgen samen zouden wakker worden.' Kasper is 30 wanneer hij de Engelse toeriste Megg in zijn stamkroeg ontmoet. Zij is op citytrip in Antwerpen, maar in plaats van de stad laat hij haar alle hoeken van de kamer zien. Vijftien jaar later ontmoeten ze elkaar nog steeds. Elke week gaat journalist Roxanne Wellens op zoek naar verhalen over de beste seks ooit, vrij van oordeel. Deze week lees je de superseks van Kasper.
Lees verder

Football Talk. Anderlecht-huurling Peter Zulj treft twee keer raak bij debuut voor Göztepe - Belgische keeper Swolfs (23) stopt met voetballen
Bij zijn debuut voor Göztepe heeft Peter Zulj zich meteen laten opmerken met twee doelpunten tegen Konyaspor. De 27-jarige Oostenrijkse international, die wordt uitgeleend door Anderlecht, hielp zijn team zo aan een 2-3 zege.
Lees verder

Duitsland heeft dossier over Navalny aan Moskou bezorgd
Moskou heeft vanuit Berlijn verschillende elementen uit het gerechtelijk onderzoek over de vergiftiging van de Russische oppositiepoliticus Aleksej Navalny ontvangen. Dat meldt de Duitse regering zaterdag. Navalny kondigde eerder deze week aan dat hij zondag terugvliegt naar Rusland.
Lees verder

Harde kern verzamelt opnieuw voor stadion Antwerp uit protest tegen Lamkel Zé, Ritchie De Laet smoort rel in de kiem
Enkele tientallen supporters van de harde kern van Antwerp verzamelden deze middag opnieuw voor de Bosuil om hun ongenoegen te uiten rond Didier Lamkel Zé. Er werd wel even met Bengaals vuurwerk gezwaaid, maar de 'betoging' verliep uiteindelijk zonder incidenten.
Lees verder

Dr. Dre opnieuw thuis na hersenbloeding
Eindelijk een lichtpuntje in donkere dagen voor de geplaagde Dr. Dre (55). De muziekproducent, die een hersenbloeding kreeg, heeft het ziekenhuis na ruim anderhalve week mogen verlaten.
Lees verder

Harde kern verzamelt opnieuw voor stadion Antwerp uit protest tegen speler Lamkel Zé
Enkele tientallen supporters van de harde kern van Antwerp verzamelden zaterdagmiddag opnieuw voor het stadion om hun ongenoegen te uiten rond speler Lamkel Zé. De 'betoging' verliep uiteindelijk zonder incidenten. Er werd wel even met Bengaals vuurwerk gezwaaid.
Lees verder

IN BEELD. Sneeuwzone trekt over ons land: hier wordt de meeste sneeuw verwacht
Een sneeuwzone trekt van west naar oost over ons land. De eerste sneeuw viel vanmiddag in West-Vlaanderen. Inmiddels sneeuwt het ook in het centrum van het land. VTM-weerman David Dehenauw voorspelt dat er op de meeste plaatsen tussen 1 à 5 centimeter sneeuw zal vallen. Wie de weg op moet, kijkt maar beter uit. Voor alle anderen: profiteer ervan, want tegen de avond wordt de dooi al ingezet.
Lees verder

Van Aert voor het eerst aan de start in Belgische driekleur: "Ga er dubbel zo hard van genieten"
Schrik niet als u Wout van Aert straks niet meteen herkent tijdens de Zilvermeercross in Mol. De kersvers Belgisch kampioen staat straks voor het eerst aan de start in de Belgische driekleur. Opvallend, aangezien hij al voor de vierde keer Belgisch kampioen werd. "Ik ga er dubbel zo hard van genieten."
Lees verder

LIVE (16u15). Veld van KV Oostende bedekt onder laag sneeuw, kan West-Vlaams duel tegen KV Kortrijk wel doorgaan?
• 21ste speeldag Jupiler Pro League • Versluys Arena • KV Oostende verloor al drie wedstrijden niet • KV Kortrijk pakte 6 op 6 tegen Gent en Genk
Lees verder

Kate Winslet: "Ik voelde me gepest door de Britse pers na 'Titanic'"
Meespelen in een immens populaire film als 'Titanic', het heeft z'n voor- en nadelen. Dat mocht ook hoofdrolspeelster Kate Winslet (45) ondervinden. Dat vertelt ze in de podcast 'WTF with Marc Maron'.
Lees verder

Facebook verbiedt evenementen in omgeving Witte Huis tijdens inauguratie
Facebook maakt het gebruikers onmogelijk om evenementen aan te maken in de buurt van het Witte Huis op woensdag 20 januari. Op die dag vindt de inauguratie van de nieuwe president van de Verenigde Staten plaats. Het sociaal medium wil nieuwe rellen voorkomen.
Lees verder

LIVE. Knalt Van Aert in Mol naar eerste zege in Belgische driekleur?
Met de Zilvermeercross in Mol krijgen de renners vandaag een ideale voorbereiding voor het WK veldrijden, eind deze maand in Oostende, voor de kiezen. Wout van Aert is bij afwezigheid van Mathieu van der Poel, Eli Iserbyt, Michael Vanthourenhout en Toon Aerts dé topfavoriet voor de zege straks. Maakt hij die rol waar? Volg het hier straks LIVE vanaf 15u!
Lees verder

Rod Stewart en Elton John leggen ruzie bij
Weer een vete in showbizzland minder: Rod Stewart (76) en Elton John (73) hebben na zo'n twee jaar kibbelen de strijdbijl begraven. Dat laat Stewart weten in de podcast 'The Harry Redknapp Show'.
Lees verder

LIVE (16u15). Sneeuwtapijt in Oostende, voorlopig gaat West-Vlaams duel tegen KV Kortrijk gewoon door
• 21ste speeldag Jupiler Pro League • Versluys Arena • KV Oostende verloor al drie wedstrijden niet • KV Kortrijk pakte 6 op 6 tegen Gent en Genk
Lees verder

Zware kritiek op verminderde levering Pfizer, maar ook goed nieuws over 'superspuiten'
Het nieuws dat Pfizer volgende week maar 60.000 en geen 100.000 vaccins aan ons land kan leveren, botst op stevige kritiek en op onbegrip, ook bij taskforce vaccinatie. Zo noemt Xavier De Cuyper, topman van het Federaal Agentschap voor Geneesmiddelen en Gezondheidsproducten (FAGG), het "onbegrijpelijk" en "onaanvaardbaar" dat Pfizer op minder dan 48 uur voor de beloofde levering en "zonder duidelijke uitleg" de levering terugschroeft. De taskforce analyseert nog wat de precieze impact zal zijn op het vaccinatieschema, met name in de ziekenhuizen.
Lees verder

Ruches, parels en tule: H&M kondigt dromerige collectie aan met Ierse ontwerper Simone Rocha
Elk jaar slaat Zweedse modegigant H&M de handen in elkaar met een high-end modeontwerper. Het doel? Samen een speciale designercollectie ontwerpen. De gelukkige dit jaar is de Ierse Simone Rocha, bekend om haar dromerige creaties met rushes, parels en bloemenprints. Wie is ze en wat mogen we van de collectie verwachten?
Lees verder

LIVE. Vroege openingstreffer Haaland afgekeurd na buitenspel van Meunier
• 16de speeldag Bundesliga • Signal Iduna Park • Thorgan Hazard en Axel Witsel zijn er niet bij door blessures • Mainz is laatste in de stand
Lees verder

LIVE. Van Aert gooit Sweeck overboord met snedige versnelling door het zand
Met de Zilvermeercross in Mol krijgen de renners vandaag een ideale voorbereiding voor het WK veldrijden, eind deze maand in Oostende, voor de kiezen. Wout van Aert is bij afwezigheid van Mathieu van der Poel, Eli Iserbyt, Michael Vanthourenhout en Toon Aerts dé topfavoriet voor de zege straks. Maakt hij die rol waar? Volg het hier straks LIVE vanaf 15u!
Lees verder

Familie overleden Ibrahima (23) eist de waarheid, maar roept op tot kalmte
De familie van de overleden Ibrahima Barrie (23) roept op tot kalmte, veroordeelt de rellen die plaatsvonden na de manifestatie in Brussel en wenst de gewonde politieagenten een snel herstel toe. Maar ze eist ook dat de waarheid over de dood van Ibrahima naar boven komt. Dat hebben de advocaten Alexis Deswaef en Guerric Goubau deze ochtend meegedeeld.
Lees verder