Doorgaan naar hoofdcontent

Acteur Tom Hanks maakt speciale uitzending voor de inauguratie van Biden

HLN
Acteur Tom Hanks maakt speciale uitzending voor de inauguratie van Biden
De Amerikaanse acteur Tom Hanks (64) gaat een speciale televisie-uitzending rond de inauguratie van Joe Biden (78) als president van de Verenigde Staten presenteren. 'Celebrating America' is op 20 januari, de dag dat Biden de eed aflegt, simultaan op alle grote Amerikaanse zenders te zien.
Lees verder

LIVE. Kane kopt Tottenham op voorsprong, Alderweireld op bank tegen Fulham
• Tottenham Hotspur Stadium • Aftrap: 21u15 • Tottenham is vierde met 29 punten, Fulham heeft er 11 en staat onder degradatiestreep • Alderweireld op bank
Lees verder

Wie scoorde het mooiste doelpunt van 2020? Stem nu op de Goal van het Jaar!
Ook zonder supporters in de tribunes waren er in 2020 bijzonder veel fraaie doelpunten te zien op de Belgische velden. Maar welke goal was de allermooiste? Op deze pagina kan iedereen tot 22.30u stemmen op hét mooiste doelpunt van het afgelopen jaar.
Lees verder

Ex-vrouw Dr. Dre beschuldigt hem van huiselijk geweld
Volgens Nicole Young (51), de ex van Dr. Dre (55), is de muziekproducer tijdens hun huwelijk verschillende keren agressief tegenover haar geweest. Dat blijkt uit rechtbankdocumenten die People kon inkijken.
Lees verder

Brad Pitt staat model voor zijn eigen wijnmerk
Hoewel Brad Pitt (57) en Angelina Jolie (45) al een aantal jaar uit elkaar zijn, zijn ze beide nog steeds verbonden aan hun Franse wijnmerk Miraval. Het wijnhuis komt met een nieuwe fles op de markt, de Miraval Rosé Vintage 2020, die vanaf 1 februari in verschillende Amerikaanse winkels ligt. En om de verkoop een beetje op te stuwen, stond Pitt zelf model voor de bijbehorende reclamecampagne. Dit meldt People.
Lees verder

Jan Mulder spreekt met vrouwen van top drie Gouden Schoen: "Of hij goed kan kussen? Natuurlijk"
Lior Refaelov, Paul Onuachu en Raphael Holzhauser pronken in de top drie van de Gouden Schoen. Jan Mulder wilde meer te weten komen over het trio en sprak daarom met hun partners. Aan het woord: Gal, Tracy en Vanessa.
Lees verder

Hoe een vreedzame betoging in geen tijd gewelddadige rellen werden: "Zo wilden we Ibrahima niet herdenken"
De familie van de overleden Ibrahima Barrie (23) wilde met een vreedzame betoging aandacht vragen voor zijn dood. Toch grepen boze jongeren de actie aan om in de aanval te gaan. "Dit wilden we niet." Het relaas van een dag die bijzonder snel ontspoorde.
Lees verder

Screen Actors Guild Awards opnieuw uitgesteld
De uitreiking van de Screen Actors Guild Awards is wederom verplaatst. De film- en televisieprijzen zouden eigenlijk op 14 maart worden overhandigd, maar de ceremonie is opgeschoven naar 4 april. Zo maakte de organisatie achter de SAG Awards, jaarlijks uitgereikt door leden van de Amerikaanse acteursvakbond, woensdag bekend.
Lees verder

"Dit vergeet ik nooit": Tine De Caigny zet met eerste Gouden Schoen orgelpunt op knalseizoen, Tessa Wullaert blijft ontgoocheld achter
Het knalseizoen krijgt een gouden randje. Tine De Caigny (23) heeft haar eerste Gouden Schoen beet. Ze klopte drievoudig winnares Tessa Wullaert en Kassandra Missipo. De volledige top drie komt uit het Anderlecht-kamp. "Dit moment vergeet ik nooit", sprak een trotse laureate. Het competitiebeest in Wullaert baalde. "Bijna niet uit te leggen, was mijn eerste reactie. Maar Tine staat heel mooi op de erelijst."
Lees verder

Dit was Big Brother aflevering acht: the downfall of Terror Theo?
Juicht ende jubelt, want maandag werd de tweede week van het vernieuwde 'Big Brother' ingezet op VIER. Vandaag weten Els en René dat ze genomineerd zijn, en wordt Terror Theo geconfronteerd met z'n fanatieke gedrag.
Lees verder

Axel Daeseleire gaat Lior Refaelov oppikken en Pat Krimson entertaint Paul Onuachu: de hoogtepunten van onze Gouden Schoen-show
Vanavond wordt de 67ste Gouden Schoen uitgereikt. Door de coronacrisis was een groots gala zoals andere jaren niet mogelijk. Maar er was wél gewoon een show op VTM. Aan hoogtepunten was er opnieuw geen gebrek. Een overzicht.
Lees verder

Straffe transfer in NBA: Harden trekt naar Brooklyn Nets en vormt gouden trio met Durant en Irving
Straffe transfer in de NBA. James Harden verlaat de Houston Rockets en trekt naar de Brooklyn Nets. Daar zal hij samenspelen met Kevin Durant en Kyrie Irving. Gouden trio.
Lees verder

Lukaku is 'Beste Belg in het Buitenland' en wordt verrast door Intercoach Conte, die trofee laat vallen
Dan toch een trofee voor zijn beresterke 2020. Romelu Lukaku beslechtte de driestrijd met Kevin De Bruyne en Thibaut Courtois als onze 'Beste Belg in het Buitenland' in zijn voordeel. De spits, voor de eerste keer op de erelijst, kreeg de trofee uit handen van Antonio Conte. Die de trofee bij overhandiging uit handen liet glippen. Gehavend kleinood. Lukaku: "Het was of mijn zoontje die de trofee ging laten vallen, of de trainer. (lacht) Het is de trainer geworden."
Lees verder

LIVE. Tottenham is voorsprong kwijt, Cavaleiro kopt Fulham langszij
• Tottenham Hotspur Stadium • Aftrap: 21u15 • Tottenham is vierde met 29 punten, Fulham heeft er 11 en staat onder degradatiestreep • Alderweireld op bank
Lees verder

Kampioen én koploper, maar geen plek op podium voor Club: "Voelen ons zeker geen verliezers"
Na vier Gouden Schoenen op rij werd editie 67 er eentje van een min of meer aangekondigde afknapper voor Club Brugge. Zowat alle nevenklassementen gingen naar blauw-zwart, maar dé voetbal award van het jaar belandde in de handen van een ex-speler. De landskampioen moest vrede nemen met de meest ondankbare plekken. Mignolet eindigde vierde, De Ketelaere vijfde. Dit jaar geen podium dus.
Lees verder

Tottenham laat in eigen huis punten liggen tegen Fulham
Pijnlijk puntenverlies voor Tottenham. De Spurs raakten in eigen huis niet voorbij Fulham: 1-1. Toby Alderweireld zat de hele wedstrijd op de bank.
Lees verder

Eden Hazard verkozen tot meest iconische Rode Duivel van de laatste 125 jaar
Eden Hazard is door de Belgische voetbalfans verkozen tot '125 Years Ultimate Icon', ofwel de meest iconische voetbalfiguur uit 125 jaar Belgische voetbalgeschiedenis. Hazard haalde het voor generatiegenoten Vincent Kompany en Kevin De Bruyne.
Lees verder

Eerste prijs onder Pochettino is binnen: PSG wint Franse Supercup na zege tegen Olympique Marseille
Paris Saint-Germain heeft ten koste van Olympique Marseille de Franse Supercup gewonnen. In Lens werd het 2-1 voor PSG, dat 19 van de laatste 20 prijzen in Frankrijk won. Het betekende bovendien de eerste prijs voor trainer Mauricio Pochettino, die onlangs Thomas Tuchel opvolgde in Parijs.
Lees verder

Football Talk. Juventus heeft verlengingen nodig in Coppa Italia - AZ wint Nederlandse topper bij PSV
Juventus heeft zich tegen Genoa geplaatst voor de kwartfinales van de Coppa Italia, al gebeurde dat niet zonder slag of stoot. De Oude Dame leek na nog geen halfuur voetballen al zeker van de kwalificatie na doelpunten van Kusulevski en Morata, maar Genoa kwam nog terug tot 2-2. In de verlengingen werd Juve verlost door een doelpunt van de 21-jarige Tunesiër Hamza Rafia. Juventus won uiteindelijk met 3-2. Cristiano Ronaldo viel vlak voor het einde van de reguliere speeltijd in.
Lees verder

Superstunt: Bayern uitgeschakeld in Duitse beker na strafschoppen tegen tweedeklasser Holstein Kiel
Sensatie in Duitsland: de bescheiden tweedeklasser Holstein Kiel heeft het grote Bayern München via strafschoppen uit de Duitse beker gekegeld. Bayern leek nochtans op weg naar de zege, maar diep in de toegevoegde tijd van de reguliere speeltijd maakte Holstein Kiel alsnog gelijk. Om het dan na een prangende strafschoppenreeks af te maken.
Lees verder