Doorgaan naar hoofdcontent

Vader probeert eigen kind (3) te ontvoeren bij ex: kleuter gezond teruggevonden, daders op de vlucht

HLN
Vader probeert eigen kind (3) te ontvoeren bij ex: kleuter gezond teruggevonden, daders op de vlucht
Op de Brusselsesteenweg in Meerbeke heeft een vader samen met enkele andere personen geprobeerd om zijn eigen kind te ontvoeren. Het parket bevestigde het nieuws en laat weten dat het kind gezond en veilig is teruggevonden. De daders zijn wel nog voortvluchtig.
Lees verder

Eindelijk nog eens belangrijk: Benteke scoort eerste dubbel in de Premier League sinds april 2017
Slechts drie goals in de 53 wedstrijden die voorafgingen, twee in 45 minuten. Christian Benteke en Wilfried Zaha stalen de show. De Rode Duivel scoorde tegen tien man van West Bromwic Albion een dubbel bij zijn eerste basisplaats dit seizoen.
Lees verder

Paul Onuachu evenaart een van zijn illustere voorgangers bij Genk. En die maakte zijn team dat jaar zelfs kampioen...
Hij had er al twaalf, vandaag deed hij er vlotjes nummer dertien en nummer veertien bij: Paul Onuachu (26) verkeert in de vorm van zijn leven. "Ik ben blij dat we dat clubrecord beet hebben", sprak hij na afloop.
Lees verder

Feest voor Pauwels Sauzen op De Schorre in Boom: Iserbyt wint voor Vanthourenhout, Van Aert vierde
Eli Iserbyt heeft de Superprestigecross in Boom gewonnen. De Europese kampioen veldrijden haalde het na een zware wedstrijd voor ploegmaat Michael Vanthourenhout. Toon Aerts werd derde, Wout van Aert finishte als vierde. Iserbyt blijft leider in het klassement.
Lees verder

LIVE. Beerschot ontsnapt aan vroege achterstand dankzij Vanhamel!
• Jupiler Pro League • Speeldag 15 • Het Kiel • Aftrap: 16u
Lees verder

LIVE. Agbadou kopt hoekschop van Peeters voorbij Vanhamel, Beerschot moet achtervolgen tegen Eupen!
• Jupiler Pro League • Speeldag 15 • Het Kiel • Aftrap: 16u
Lees verder

Familie van schrijver Roald Dahl verontschuldigt zich voor zijn antisemitisme
De familie van de overleden Britse auteur Roald Dahl heeft zondag haar verontschuldigingen aangeboden voor zijn antisemitische commentaren. Dahl is bekend via zijn (verfilmde) boeken 'Matilda' en 'Charlie en de Chocoladefabriek'.
Lees verder

Gents hangbuikzwijn Babette maakt schoorvoetend kennis met haar Romeo in Staden: "100 kilo verschil kan toch wat intimiderend zijn"
Het zes maanden oude hangbuikvarkentje Romeo heeft er een stevig speelkameraadje bij. Het gezin van Virginie Verpoucke uit Staden haalde zondagmiddag hangbuikzwijn Babette op in Gent en het beestje van 145 kilogram maakte wat later thuis in Staden kennis met Romeo. Die was toch een beetje geïntimideerd door het gewichtige vrouwelijke gezelschap.
Lees verder

Gents hangbuikzwijn Babette maakt schoorvoetend kennis met haar Romeo in Staden: "100 kilo verschil, dat kan toch wat intimiderend zijn"
Het zes maanden oude hangbuikvarkentje Romeo heeft er een heel stevig speelkameraadje bij. Het gezin van Virginie Verpoucke uit Staden haalde zondagmiddag hangbuikzwijn Babette op in Gent en het beestje van 145 kilogram maakte kort daarop thuis in Staden kennis met Romeo. Die was toch een beetje geïntimideerd door het gewichtige vrouwelijke gezelschap.
Lees verder

Ex-vriendin Matthew Perry: "Ik was vijf maanden zwanger, en hij betaalde me om drugs voor hem te gaan halen"
Matthew Perry (51) mag dan tegenwoordig nuchter door het leven gaan, er was een periode dat hij niet van drugs kon afblijven. Die gewoonte werd in stand gehouden door Kayti Edwards, z'n ex-vriendin. Dat vertelt zij in een interview met The Sun.
Lees verder

43 personen in synagoge beboet
De Antwerpse politie heeft zondagmorgen 43 personen betrapt in enkele zaaltjes in de synagoge aan de Charlottalei. Ze zaten verspreid over twee kleine ruimtes waarbinnen de 1,5m afstand niet kon bewaard worden.
Lees verder

Vier jonge risicopatiënten maken zich zorgen: "Ons lichaam kan dit níet beter aan"
Ze hebben een chronische aandoening die hun leven zwaar onder druk zet, maar ze staan toch achteraan in de rij als de coronavaccins uitgedeeld worden, naast kerngezonde leeftijdsgenoten. Risicopatiënten jonger dan 45 krijgen volgens de eerste plannen van de regering geen voorrang. Vier van hen getuigen: "Ik wil dat mijn broertje zich geen zorgen meer maakt."
Lees verder

Lucinda Brand heerst in Boom, al kwam er wel een boete aan te pas na incidentrijke fietswissel
Lucinda Brand heeft de Superprestige veldrijden in Boom op haar naam geschreven. De renster van Telenet-Baloise soleerde naar de zege, haar zesde al van dit seizoen, voor haar landgenoten Ceylin del Carmen Alvarado en Denise Betsema.
Lees verder

Dionne Warwick stelt zich vragen bij artiestennamen Chance The Rapper en The Weeknd: "Waarom?"
De legendarische zangeres Dionne Warwick (79) heeft op Twitter van zich laten horen. In verschillende berichten stelt ze zich vragen bij de artiestennamen van jongere collega's, zoals Chance The Rapper en The Weeknd. Tot groot vermaak van haar volgers.
Lees verder

Kleuter (5) vergist zich van rugzak en brengt vuurwapen mee naar school
Een kleuterjuf in de VS is flink geschrokken toen een van haar dreumesen een vuurwapen uit zijn rugzak tevoorschijn haalde.
Lees verder

Nieuwe cartoon over prins George leidt tot ophef: "Dit is moreel verwerpelijk"
In Engeland is ophef ontstaan over de nieuwe HBO-serie 'The Prince', over het leven van de Britse prins George (7). Volgens critici zou deze de prins onnodig beschadigen.
Lees verder

Bijleren, koken en verkopen à volonté: Bekend Vlaanderen deelt favoriete lockdowntips
Heb je het ook steeds lastiger om je dagen gevuld te krijgen nu het weer het niet altijd toestaat om buiten actief te zijn? Er zijn talloze creatieve én verrassende manieren om je ook binnenhuis geen seconde te vervelen. Deze BV's geven alvast het goede voorbeeld.
Lees verder

Oppositieleidster Wit-Rusland prijst volk in strijd tegen regime
Na vier maanden van protesten tegen de herverkiezing van de Wit-Russische alleenheerser Aleksandr Loekasjenko heeft de leider van de oppositie, Svetlana Tichanovskaja, de moed van het volk geprezen. Ondanks arrestaties en politiegeweld maken de protesten nu elke zondag deel uit van het dagelijkse leven van veel mensen, zei de 38-jarige vanuit haar ballingschap.
Lees verder

LIVE. Toby Alderweireld maakt na liesblessure al rentree in derby tussen Tottenham en Arsenal
• Premier League • Speeldag 11 • Aftrap: 17u30 • Ref: Martin Atkinson
Lees verder

Kate Moss over ontmoeting met Frank Sinatra: "Ik viel flauw"
Toen Kate Moss (46) 21 jaar oud was, ontmoette ze de toen 80-jarige zanger Frank Sinatra op z'n verjaardagsfeestje. Een memorabele ontmoeting, vertelt ze in The Sun.
Lees verder